Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Lisää kartta kotisivuillesi

Perjantai 12.12.2014 - Tiina Rönnberg

Kartan lisääminen kotisivuille onnistuu helposti Googlen tarjoamalla maksuttomalla karttapalvelulla. Lisää vain haluamasi osoite, ja palvelu sijoittaa sen kartalle. Kotisivuilla oleva kartta auttaa asiakkaitasi tai tapahtumaan osallistujia löytämään oikeaan osoitteeseen. Kotisivujesi kävijät voivat helposti suurentaa tai pienentää karttaa sekä hakea ajo-ohjeet merkitsemääsi osoitteeseen.

Lue lisää »

Avainsanat: kartta, karttapalvelu, vinkit, google

Astu verkkomainonnan maailmaan Google AdWordsilla

Perjantai 4.10.2013

Google AdWords -verkkomainonta on eräs tehokkaimmista markkinoinnin muodoista, sillä sen avulla voit tavoittaa ihmisiä juuri sillä hetkellä, kun he hakevat tarjoamaasi tuotetta tai palvelua. He siis ovat heti alusta asti valmiimpia ryhtymään haluamiisi toimenpiteisiin. Googlen verkon avulla tavoitat potentiaaliset asiakkaat lähes missä tahansa ja samalla voit kohdistaa viestisi tarkasti valitsemallesi maantieteelliselle alueelle.

Lue tästä kirjoituksesta viisi askelta Google-verkkomainonnan maailmaan.

Lue lisää »

Avainsanat: verkkomarkkinointi, verkkomainonta, google, markkinointi, adwords

Ota käyttöösi Verkkovastaavan työkalut

Torstai 27.6.2013 - Heikki Tirkkonen

Googlen Verkkovastaavan työkalut (englanniksi Google Webmaster Tools) on palvelu, jonka avulla voit mm. lähettää sivuston sivukartan Googlelle. Työkalut antaa sinulle myös tarkat raportit sivujesi näkyvyydestä Googlessa. Raporttien avulla saat tietoa sivustollesi tulevasta liikenteestä, käytetyistä hakusanoista ja sivustolla mahdollisesti olevista virheistä.

Tässä kirjoituksessa kerromme miten voit luoda palveluun tarvittavat tunnukset ja ottaa palvelun käyttöösi.

Lue lisää »

Avainsanat: hakukoneoptimointi, google

Google-fonttien asentaminen kotisivuille

Maanantai 18.3.2013 - Heikki Tirkkonen

Kotisivukoneen ulkoasueditorista löytyy valmiiksi kokoelma erilaisia tekstityylejä (esim. Arial, Georgia sekä Times New Roman) joita voit käyttää sivustollasi. Aina tosin tämä meidän tarjoama fonttikokoelma ei riitä. Näissä tapauksissa voit myös ottaa käyttöön Google-fontit. Kaikki Googlen tarjoamat fontit ovat ns. verkkoystävällisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että fontit näkyvät kävijöille juuri sellaisenaan, eivätkä ne vaadi mitään erillistä asennusta kävijän puolelta toimiakseen. Jos siis haluat sivustollesi piristystä lisäfonttien muodossa, löydät tästä kirjoituksesta ohjeet kuinka saat Google-fontit sivustollesi.

Lue lisää »

Avainsanat: ulkoasu, fontit, tekstityylit, vinkit, google

Google Analyticsin asentaminen kotisivuille

Maanantai 14.5.2012 - Tiina Rönnberg

Kotisivukone-palvelun kävijätilastojen avulla saat mahdollisuuden tarkkailla kotisivujesi kävijätilastoja. Mikäli haluat uppoutua syvemmälle kävijätilastojen maailmaan voit liittää sivuillesi myös Googlen ilmaisen Analytics -palvelun, jonka avulla saat lisää tietoa kotisivujesi liikenteestä. Google Analytics on monipuolinen työkalu kotisivujen kävijätilastoille ja toimiva vaihtoehto monelle maksulliselle kävijätilasto-ohjelmalle.

Lue lisää »

Avainsanat: vinkit, kävijätilastot, kävijäseuranta, google

Kustannustehokasta mainontaa Googlen AdWords -mainoksilla

Maanantai 24.5.2010 - Pär Österlund

Google tarjoaa hakutulosten vieressä näytettäviä mainoksia. Niillä voit saada kävijöitä sivuillesi myös sellaisilla hakusanoilla, joilla sivustosi ei muuten löydy Googlen ensimmäiseltä sivulta.

Lue lisää »

Avainsanat: markkinointi, adwords, google

Kartta kotisivuille Google Mapsin avulla

Maanantai 25.1.2010 - Mikko Nurminen

Google tarjoaa maksutonta karttapalvelua, jonka avulla on mahdollista saada kartta myös omille kotisivuille. Kartta toteutetaan Google Maps -palvelussa, jossa määritellään haluttu osoite, ja palvelu sijoittaa osoitteen kartalle. Kotisivuillasi karttaa käyttävä voi helposti suurentaa tai pienentää karttaa ja hakea ajo-ohjeet kartalle merkitylle pisteelle. Kartalle voi halutessa sijoittaa myös useita pisteitä, ja karttapisteen ikonin voi myös itse valita haluamakseen.

Lue lisää »

Avainsanat: kartta, karttapalvelu, vinkit, google