HUOM! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia. Tavoitat meidät ruuhkatilanteen aikana sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Puhtia myyntiin verkkokaupan avulla – 10 €/kk

Ota käyttöösi Kotisivukone-palvelun tarjoama luotettava ja kotimainen verkkokauppa, jonka avulla lisäät yrityksesi tuotteiden myyntiä ja laajennat asiakaskuntaa tuomalla tuotteesi verkkoon.

Tilaamalla verkkokauppasi meiltä saat käyttöösi kaikki Kotisivukone-palvelun kattavat perusominaisuudet, ja voit halutessasi hyödyntää myös erikoistarpeisiin suunniteltuja lisäominaisuuksiamme. Ei siis ole mikään ihme, että olemme Suomen suosituin verkkokaupparatkaisu: palveluamme käyttää jo yli 1700 tyytyväistä suomalaista verkkokauppaa.

Katso miten helposti voit perustaa verkkokaupan »

Helmipaikan tyylikästä verkkokauppakokonaisuutta kehutaan luotettavaksi

Helmipaikka

Helmikauppa-verkkokorukaupan omistaja Tea Kykkänen on ollut Kotisivukone-palvelun asiakkaana jo pitkään. Kiireinen ja paljon matkustava yrittäjä arvostaa palvelua, joka liikkuu mukana ja on helppo käyttää.

– Ihastuin heti Kotisivukone-palveluun, sillä sivujen kautta pääsin heti katsomaan tilausjärjestelmää ja eri ominaisuudet löytyivät helposti, Tea kertoo. Myös asiakaspalvelu ja hinnoittelu saa Tealta kiitosta.

– Sivuistamme on kyselty paljon ja niitä on iloksemme kehuttu luotettavan näköisiksi. Olen itse ollut todella tyytyväinen, Tea suosittelee.

Vieraile Helmipaikan verkkokaupassa »