Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Luo näyttävät ja edulliset verkkosivut ravintolalle
– alkaen 17,90 €/kk

Lisää ravintolan näkyvyyttä laadukkailla, kustannustehokkailla kotisivuilla.

Ravintolalle

Kasvata asiakaskuntaa

Lisää näkyvyyttä ja kasvata asiakaskuntaa – Kotisivukone-palvelun avulla luot ravintolalle laadukkaat kotisivut helposti ja kustannustehokkaasti. Et tarvitse aiempaa kokemusta nettisivujen tekemisestä – tietokone ja internet-yhteys riittää.

Järjestä listat helposti

Ravintolaominaisuuksien avulla ylläpidät helposti ravintolasi ruoka- ja juomalistoja: voit ajastaa lounaslistoja, lisätä ja päivittää à la carte -listoja ja lisätä sesonkilistoja.

Riskitön

Kotisivukone-palvelun kokeileminen on riskitöntä: voit kokeilla palvelua ilmaiseksi kaksi viikkoa sitoutumatta mihinkään. Älä siis vain kuuntele meitä: kokeile itse!

Kotisivukone ravintolalle

  • Lisää näkyvyyttä ja kasvata asiakaskuntaa
  • Kustannustehokas
  • Helppo ylläpitää ja käyttää
  • Monipuoliset perusominaisuudet
  • Ei vaadi aikaisempaa kokemusta kotisivujen tekemisestä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu, kattava asiakastuki netissä
  • Riskitön: kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi ja sitoutumatta
  • Lisäksi saatavana maksullinen ravintolalisäominaisuus, johon kuuluu ajastettu lounaslista, á la carte -listat ja sesonkilistat

Asiakkaitamme

Masabi yksinkertaisti yritysviestintänsä

Masabi

Masabi on sushiin erikoistunut catering-yritys, joka toteutti kotisivunsa Kotisivukone-palvelun avulla. Yrityksen omistaja Joel Ahtola kertoo päätyneensä Kotisivukone-palveluun sen helppouden, kohtuuhintaisuuden ja ilmaisen kokeilujakson ansiosta.

– Kotisivukoneella tehtyjen omien kotisivujen avulla sähköinen yritysviestintä on vaivatonta ilman ylimääräisiä välikäsiä. Pieni yritys pystyy hallinnoimaan kaikkea nettiin liittyvää helposti itse ilman, että siihen suhraantuu kohtuuttomasti aikaa, Joel huomioi.

Vieraile Masabin kotisivuilla »

 

 

Ravintolalaiva Wäiski hyödyntää ravintola-lisäominaisuuksia

Ravintolalaiva Wäiski

Ravintolalaiva Wäiskin näyttävät kotisivut on toteutettu Kotisivukone-palvelun avulla. Ravintola hyödyntää ravintola-lisäominaisuuksia erinomaisesti: kotisivuilta löytyy helposti sekä menut että lounaslistat.


Vieraile Ravintolalaiva Wäiskin kotisivuilla »