HUOM! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia. Tavoitat meidät ruuhkatilanteen aikana sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukone-palvelulla on yli 12 000 tyytyväistä asiakasta – lue verkkokauppiaiden mielipiteitä!

Helmipaikan tyylikästä verkkokauppakokonaisuutta kehutaan luotettavaksi

case_decoart.jpg

Helmikauppa-verkkokorukaupan omistaja Tea Kykkänen on ollut Kotisivukone-palvelun asiakkaana jo pitkään. Kiireinen ja paljon matkustava yrittäjä arvostaa palvelua, joka liikkuu mukana ja on helppo käyttää.

– Ihastuin heti Kotisivukone-palveluun, sillä sivujen kautta pääsin heti katsomaan tilausjärjestelmää ja eri ominaisuudet löytyivät helposti, Tea kertoo. Myös asiakaspalvelu ja hinnoittelu saa Tealta kiitosta.

– Sivuistamme on kyselty paljon ja niitä on iloksemme kehuttu luotettavan näköisiksi. Olen itse ollut todella tyytyväinen, Tea suosittelee.

Tutustu Helmipaikan verkkokauppaan »

Decoart avasi verkkokaupan ja tehosti myyntiä

case_decoart.jpg

Decoart myy yksilöllisiä, käsin valmistettuja sisustustauluja Helsingin Kasarmikadulla – ja netissä. Decoartin verkkokaupassa on helppo selailla eri kategorioita, hakea inspiraatiota tai hakea taulua vaikkapa tietyn koon mukaan.

Verkkokaupan avulla yritys on laajentanut asiakaskuntaansa Helsingin ulkopuolelle. Verkkokauppa myös auttaa niitä, jotka päätyvät ostamaan taulunsa itse liikkeestä: netistä voi etukäteen käydä katselemassa, mitkä taulut kiinnostavat eniten.

Tutustu Decoartin verkkokauppaan »