Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Uutisten usein kysytyt kysymykset (FAQ)


K: Lisäsin uuden uutisen, mutta se ei tullut uutislistauksen ylimmäiseksi kuten normaalisti?

V: Normaalisti uusin uutinen nousee aina uutislistauksen ylimmäiseksi. Jos uutinen ei kuitenkaan noussut listan kärkeen, on syynä todennäköisesti se, että olet asettanut jonkun toisen uutisen ns. ”kelluvaksi”. Kelluva uutinen tarkoittaa sitä, että se pysyy ylimmäisenä kunnes se otetaan pois kellumasta. Kelluva uutinen on hyvä vaihtoehto silloin, kun jonkin tärkeän uutisen halutaan pysyvän ylimmäisenä pidempään.

Toinen syy voi olla se, että olet syöttänyt julkaisupäivämäärän väärin. Tarkista, ettei päivämäärä tai vuosiluku ole määritelty väärin.


K: Lisäsin uuden uutisen, mutta se ei näy lainkaan

V: Olet mahdollisesti määritellyt uutiselle julkaisuajankohdan, joka on vasta tulevaisuudessa. Uutista kirjoittaessasi voit julkaista sen heti tai määritellä haluamasi julkaisuajankohdan.


K: Miten saan enemmän uutisia etusivulle?

V: Uutisia, kuten kaikkia muitakin Kotisivukoneen ominaisuuksia, voidaan muokata asetuksista toimimaan halutulla tavalla. Siirry hallinnassa ”Uutiset” –pääsivulle ja valitse vasemmasta reunasta ”Asetukset”. Tältä sivulta voit määritellä kuinka monta uutista listassa näytetään ja näytetäänkö uutisesta otsikon lisäksi myös uutisen alku sekä mahdollinen tunnuskuva.

Asetukset sivulla on monia muitakin asetuksia, joilla saat uutisominaisuudesta juuri haluamasi kaltaisen.


K: Miten saan poistettua uutisen?

V: Uutisen saat poistettua menemällä Sivujen hallinta -välilehdeltä Uutisten hallintasivuille ja valitsemalla alasvetovalikosta poistettava uutinen. Valittuasi poistettava uutinen paina Muokkaa -painiketta ja avautuneen Uutisen muokkaus -sivun alareunasta Poista -painiketta.  

 

Lisätietoa uutisista:
» Lue lisää Ohjeet-sivuilta: Uutiset
» Lisää Share-napit uutisiisi