HUOM! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia. Tavoitat meidät ruuhkatilanteen aikana sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Ota yhteyttä laskutukseen ja asiakkuuteen liittyen

Sähköposti ja puhelin

Laskutukseen ja asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostin osoitteeseen laskutus@kotisivukone.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Laskuista ja asiakkuudesta voit tiedustella myös puhelimitse numerosta 029 7010 1700 (mpm/pvm). Palvelun nopeuttamiseksi ota asiakasnumerosi valmiiksi esille.

 

Chat

Voit kysyä laskutukseen ja asiakkuuteen liityviä kysymyksiä asiakaspalvelustamme myös chatin välityksellä.


Vähemmän kiireisissä tilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.


Tallennamme asiakaspalvelumme puhelut osapuolten asiointiin liittyvien oikeuksien turvaamiseksi. Käytämme tallenteita asiakaspalvelumme laadun ja osaamisen kehittämiseksi sekä petoksellisen toiminnan ehkäisemiseen. Tallentaminen tapahtuu tietoturvallisesti tietosuoja-asetuksen ja muiden säädösten puitteissa eikä tallenteita käytetä muihin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

Viesti asiakaspalveluun

Nimi
Sähköposti
Kotisivujen osoite
Viesti asiakaspalveluun
Yhteydenoton tyyppi
Laskutus
Irtisanominen
Muu asiakkuuteen liittyvä kysymys
Asiakkuuden tyyppi
Yksityishenkilö
Yhdistys
Yritys