Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Sivuston yleiset asetukset

Sivuston taustaväri ja taustakuva

Taustaväriä ja taustakuvaa voit vaihtaa avaamalla ”Sivuston taustaväri ja taustakuva” –työkalun. Taustakuvan voit valita joko Kotisivukoneen kuvakirjastosta tai ladata haluamasi kuvan omalta koneeltasi. Voit määritellä taustakuvan pysymään paikallaan vaikka sivun sisältöä vieritetään valitsemalla kohdan ”Pidä taustakuva paikoillaan”.

» Taustavärin määrittely
» Taustakuvan määrittely
» Taustakuvan asemointi ja toisto
» Taustakuvan koko ja skaalautuminen

Kotisivujen taustaväri

Voit asettaa sivuston taustaväriksi myös liukuvärin joko ylhäältä alas tai vasemmalta oikealle.

Sivuston asemointi ja mitat

Täältä voit määritellä sivuston asemoinnin, sisällön leveyden ja marginaalit. Suositeltu kiinteä maksimileveys 980 px. Voit määritellä myös sivujen asemoinnin: vasen laita, keskitetty tai oikea laita sekä sivuston ulkomarginaalit.

» Ulkomarginaalit

Sivuston painikkeiden tyylit

Täältä voit määritellä sivuston painikkeiden tyylin. Painikkeita on esimerkiksi lomakkeissa ja Pikakysely- sekä Verkkokauppa -ominaisuuksissa.

Ensisijaisia painikkeita ovat mm. sivupalstoissa olevat painikkeet ja Verkkokauppa-ominaisuuden ”Kassalle” -painike. Toissijaisia painikkeita ovat esimerkiksi Verkkokauppa-ominaisuuden ”Jatka ostoksia” ja ”Päivitä ostoskori” -painikkeet.

Määriteltävänäsi on painikkeen kirjasintyyppi, tekstin koko ja väri sekä tyyli. Voit määritellä painikkeelle taustavärin, joka voi olla läpinäkyvä, haluamasi väri tai liukuväri. Määriteltävissä ovat myös painikkeen reunukset ja niiden tyyli, paksuus sekä väri. Lisäksi voit määritellä ovatko painikkeen kulmat pyöristetty ja kulmien pyöristyssäteen.

Voit määritellä myös painikkeen tyylit, kun kursori on painikkeen päällä.

» Taustavärin määrittely
» Reunukset ja reunusten tyylit
» Reunuksen paksuus
» Reunuksen väri
» Kulmien pyöristys
» Kulmien pyöristyssäde
» Sisämarginaalit