Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Taustaväri ja taustakuva

Muokkaamalla kotisivujesi värimaailmaa haluamasi ilmeen mukaiseksi teet sivuista helposti tunnistettavat. Suuret kontrastit ja yhteensopivat värit takaavat hyvän luettavuuden ja harmonisen yleisilmeen.

Taustaväri

Voit määritellä haluamasi värin kohdasta ”Taustaväri” ja valitsemalla värikartasta haluamasi värisävyn. Voit myös syöttää värin HEX-koodin tekstikenttään. Näet muutoksen heti omilla kotisivuillasi.

Taustakuva

Valitse haluamasi taustakuva kuvakirjastosta klikkaamalla ”Valitse kuva kirjastosta” –linkkiä. Ruudulle aukeaa Kotisivukoneen taustakuvakirjasto, josta voit valita haluamasi kuvan. Voit heti esikatsella kuinka taustakuva vaikuttaa omien kotisivujesi ulkoasuun.

Halutessasi voit myös valita taustakuvan omalta koneeltasi klikkaamalla ”Lisää kuva tiedostoselaimesta” –linkkiä ja valitsemalla tiedostoselaimesta haluamasi kuvatiedoston.

Taustakuvan asemointi ja toisto

Voit määritellä taustakuvan asemoinnin sekä toistaa kuviota joko vaakasuunnassa, pystysuunnassa tai molemmissa suunnissa. 

Taustakuvan koko ja skaalautuminen

Voit säilyttää kuvan alkuperäisen kokoisena tai määritellä miten kuva skaalautuu. Skaalaa kuvan mahdollisimman suureksi niin että tausta peittyy kokonaan kuvalla. Skaalaa kuvan niin suureksi kuin mahdollista niin että kuva mahtuu korkeus ja leveys suunnassa sisältöalueelle. Venyttää kuvan koko alueen levyiseksi.