Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Sisältölaatikot

Lisää sisältölaatikko

Sisältölaatikot näkyvät kotisivujesi sivupalstassa ja niiden avulla voit nostaa kotisivuillesi paremmin esiin esimerkiksi ajankohtaisia asioita tai tarjouksia. Sisältölaatikoilla voit myös keventää päävalikossasi olevien linkkien määrää.

Monissa Kotisivukoneen ominaisuuksissa on valmiina erilaisia sisältölaatikoita, kuten tapahtumakalenterin kalenterinäkymä, verkkokaupan tuoteryhmät, kuva-albumin uusimmat kuvat ja uutislistaus. Niiden ominaisuuksia pääset muokkaamaan ominaisuuksien omista asetuksista.

Voit lisätä sivuillesi uusia sisältölaatikoita sekä muokata niiden sisältöä "Sisällön muokkaus" -näkymässä. Voit lisätä sisältölaatikoita myös ulkoasun muokkauksen "Sivun asetukset" -välilehdellä.

Pääset muokkaamaan laatikoiden sisältöä Salama-ikonia painamalla ja laatikon saat poistettua punaisesta ruksista.

Sisältölaatikoiden siirtely onnistuu suoraan "Sisällön muokkaus" -näkymässä viemällä hiiri laatikon päälle, jolloin vasempaan yläkulmaan ilmestyy nuoli-ikoni ja teksti "Siirrä laatikkoa". Laatikko kuljetetaan haluttuun kohtaan hiiren nappi pohjassa.

Joidenkin ominaisuuksien sisältölaatikot eivät näy tyhjinä sivuillasi, esimerkiksi jos sivuilla ei ole yhtään uutista tai jos tapahtumakalenterissa ei ole tulevia tapahtumia.

 

Lisätietoa sisältölaatikoista:
» Kotisivukoulu: Sisältö esille sisältölaatikoiden avulla