Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Pikakyselyiden usein kysytyt kysymykset (FAQ)


K: Voinko näyttää vanhoja pikakyselyitä arkistossa?

V: Kyllä. Kaikki pikakyselyt tallentuvat ja ovat tallessa vaikkei kysymys olisikaan enää aktiivinen. Hallintasivuilla voit määritellä pikakyselyn asetuksista esitetäänkö vanhat kyselyt arkistossa.


K: Onko vastausvaihtoehdoilla joku enimmäismäärä?

V: Ei varsinaisesti. Voit antaa kysymyksellesi rajattomasti vastausvaihtoehtoja, mutta todennäköisesti liian monta vaihtoehtoa näyttää huonolta ja on epäkäytännöllinen. Riippuen kysymyksestä on sopiva vastausvaihtoehtojen määrä yleensä 2-6 kpl.


K: Voinko luoda kerralla useampia kyselyitä?

V: Kyllä. Pikakyselyitä voidaan ajastaa alkamaan haluttuna ajankohtana ja siksi niitä voidaankin lisätä jo etukäteen. Uusi pikakysely tulee esiin määriteltynä ajankohtana. Näin hyviä kysymyksiä voidaan laatia etukäteen silloin, kun niiden tekemiseen löytyy parhaiten aikaa.


K: Voiko käyttäjä myös kommentoida tai perustella antamaansa vastausta?

V: Ainakaan tällä hetkellä tämä ei ole mahdollista. Pikakyselyn on nimensä mukaisesti tarkoitus olla nopea mielipidemittari, jonka tulos on myös nopeasti nähtävissä.


K: Voidaanko tuloksissa esittää myös vastauskappalemäärät?

V: Kyllä. Pikakyselyn asetuksista voidaan määritellä mitä tietoja kyselystä esitetään. Halutessa voidaan näyttää vastausmäärät kappaleina, prosentteina ja graafisena kuvaajana. Lisäksi voidaan määritellä näytetäänkö tulokset myös ennen vastaamista vai vasta vastaamisen jälkeen.

 

 

Lisätietoa pikakyselystä:
» Tutustu Pikakyselyt -ominaisuuteen
» Lue lisää Ohjeet-sivulta: Pikakyselyt