Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Pikakyselyt

Pikakyselyllä voidaan kysyä nopeasti mielipidettä johonkin ajankohtaiseen aiheeseen. Kysymykselle annetaan vähintään kaksi vastausvaihtoehtoa. Pikakysely esittää oletuksena sen hetkisen äänestystuloksen heti äänestyksen jälkeen.

Pikakysely
Pikakyselyn lisäys.

Uusi pikakysely lisätään “Sivujen hallinta” -välilehdeltä löytyvällä Pikakysely -ominaisuudella, josta valitaan “Uusi pikakysely” -linkki. Kirjoita haluttu kysymys ja anna sille vähintään kaksi vastausvaihtoehtoa. Vastausvaihtoehtoja voi olla useampiakin. Määrittele pikakyselylle julkaisuajankohta. Voit asettaa sen esille heti tai määritellä päivämäärän tulevaisuuteen, jolloin pikakysely ilmestyy automaattisesti sivuille valittuna julkaisupäivämääränä. Voit halutessasi määritellä myös päättymisajankohdan, mutta se ei ole pakollista.

Tallenna pikakysely valitsemalla “Tallenna pikakysely” -painike. Jos et halua tallentaa juuri luomaasi pikakyselyä, voit myös poistua tallentamatta.

Pikakysely -laatikko sijaitsee sivujesi vasemmassa tai oikeassa palstassa. Tarkempia ohjeita sijainnin määrittelystä löydät "Sivun asettelu ja rakenne" -ohjeesta.

 

Asetukset

Pikakyselyn asetukset
Asetusten avulla saat Pikakysely -ominaisuuden toimimaan haluamallasi tavalla.

Pikakyselyn asetukset löytyvät Pikakysely -ominaisuuden vasemmasta laidasta, “Asetukset” -välilehdeltä.

Asetuksista Pikakyselyn toimintaa voidaan säätää monella tapaa. Voit määritellä ominaisuuden otsikon lisäksi sen, millä tavalla äänestystulos sivuilla esitetään.

Voit määritellä näytetäänkö sen hetkiset vastaustulokset jo ennen vastaamista vai vastaamisen jälkeen ja mitä tietoja tuloksista esitetään.

Voit myös aktivoida vanhojen pikakyselyiden arkiston.

 

Lisätietoa pikakyselystä:
» Katso esimerkki pikakyselystä
» Usein kysytyt kysymykset (FAQ): Pikakysely