Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Näin kotisivusi päivittyvät kuin itsestään

Perjantai 12.6.2015 - Tiina Rönnberg


Kotisivukoneen avulla voit päivittää kotisivujasi mistä vain, vaikka mökkilaiturilta tai rannalta aurinkovarjon alta, kunhan käytössäsi on tietokone ja internet-yhteys. Jos haluat kuitenkin unohtaa kotisivut hetkeksi, on monista Kotisivukoneen ominaisuuksista löytyvä ajastustoiminto näppärä apuri. Ajastustoimintojen avulla saat sivut päivittymään säännöllisesti vaikka itse kirmailisitkin jo lomalaitumilla.

Uutisominaisuuden avulla voit ajastaa ajankohtaiset asiat ilmestymään tai poistumaan haluttuna ajankohtana. Näin saat sivuille säännöllisesti eloa, eivätkä vanhat asiat jää sinne kummittelemaan. Esimerkiksi jos sinulla on tarjouskampanja voimassa vain tietyn ajan, voit ajastaa sen poistumaan sivuilta automaattisesti kampanjan päätyttyä.
» Tutustu Kotisivukoneen uutisominaisuuteen

Verkkokaupan avulla lisäät yrityksesi tuotteiden myyntiä ja laajennat asiakaskuntaa tuomalla tuotteesi verkkoon. Voit määritellä tuotteelle alennetun hinnan ja tarjoukselle alkamis- ja päättymispäivät. Näin voit olla varma, ettei verkkokaupassa ole vanhentuneita tarjouksia.
» Tutustu Kotisivukoneen verkkokauppaominaisuuteen

Blogikirjoitusten avulla jaat helposti mielipiteitä, mielenkiintoisia aiheita, kuulumisia ja tietoja. Kirjoituksia voit inspiraation iskiessä kirjoitella jo valmiiksi varastoon ja ajastaa ne ilmestymään tasaisin väliajoin.
» Tutustu Kotisivukoneen kyselyt ja lomakkeet -lisäominaisuuteen

Kyselyt ja lomakkeet -lisäominaisuuden avulla voit toteuttaa esimerkiksi yhteydenottolomakkeet tai lomakkeet palautetta, kilpailuita ja ilmoittautumisia varten. Voit ajastaa lomakkeet sulkeutumaan vastaus- tai ilmoittautumisajan päätyttyä.
» Tutustu Kotisivukoneen kyselyt ja lomakkeet -lisäominaisuuteen

Pikakyselyiden avulla voit kysyä nopeasti mielipidettä johonkin ajankohtaiseen aiheeseen ja kartoittaa kotisivuillasi kävijöiden mielipiteitä. Mistä aiheesta kirjoittaisit blogiin seuraavaksi? Mistä tarjouksesta kävijät pitävät eniten? Voit määritellä pikakyselyille julkaisu- ja päättymisajankohdan.
» Tutustu Kotisivukoneen pikakyselyt -lisäominaisuuteen

Ravintolaominaisuuden avulla voit ylläpitää ravintolasi ruoka- ja juomalistoja helposti. Ajastetun lounaslista-toiminnon avulla lounaslistat pysyvät automaattisesti ajan tasalla. Voit määritellä valmiiksi useampia lounaslistoja, joista yksi kerrallaan on aktiivisena ja aktiivinen lista vaihtuu automaattisesti viikoittain.
» Tutustu Kotisivukoneen ravintolaominaisuuteen

Avainsanat: ajastustoiminto, uutiset, verkkokauppa, blogi, kyselyt ja lomakkeet, pikakyselyt, ravintolaominaisuus