HUOM! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia. Tavoitat meidät ruuhkatilanteen aikana sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Sisältölaatikoiden piilottaminen

Tiistai 10.9.2013 - Heikki Tirkkonen


Kotisivukoneen avulla voit lisätä sivuston vasempaan tai oikeaan laitaan sisältölaatikoita. Näihin sisältölaatikoihin voi laittaa esim. kuvia, yhteystiedot tai vaikka linkin omille Facebook-sivuille.

Laatikot tulevat lähtökohtaisesti näkyviin sivuston jokaiselle sisältösivulle. Ajoittain on kuitenkin tarpeellista, että esim. Facebook-laatikko (tai mikä tahansa muu sisältölaatikko) olisi näkyvissä vain vaikka etusivulla. Tämän toteuttaminen on myös mahdollista Kotisivukoneen avulla, mutta vaatii pientä CSS-osaamista. Jos haluat saada jonkin sisältölaatikon näkymään vain etusivulla, tai jollain muulla sisältösivulla, seuraa tässä kirjoituksessa olevia ohjeita.

Avainsanat: vinkit, sisältö, sisältölaatikot, ulkoasu, css


Kommentit

17.9.2013 9:32  Heikki / Kotisivukoneen Asiakaspalvelu

Moikka,

Tässä tapauksessa kyse on vain CSS-koodin kautta halutun sisällön piilottaminen ja sen näyttäminen vain tietyssä osiossa. Kyseessä ei siis ole Googlen harhauttamisyritys, jossa sivuston eri kolkkiin kätkettäisiin esim. avainsanoja jne.

15.9.2013 12:32  Kummastunut

Mitäs Google sanoo sisällön piilottamisesta? Onko se huono idea vai saako sitä tehdä?

30.11.2017 16:03  nordicbet mobiili bonus

suuri postitse, kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini