Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Facebook-sivun päivitykset kotisivuille

Torstai 14.2.2013 - Tiina Rönnberg


Facebook on uudistanut yhteisöliitännäisiä ja entiset Like Box -liitännäisen kautta kotisivuille tuodut Facebookin linkitykset lakkaavat toimimasta 23. kesäkuuta 2015. Like Boxin sijaan tulisi käyttää Facebookin uutta Page Plugin -liitännäistä. Lue uudet ohjeet täältä:
» Tuo Facebook-sivusi esille kotisivuillesi

 


 

Tässä kirjoituksessa opastamme miten saat lisättyä kotisivuillesi Facebookin yhteisöliitännäisen, jonka avulla kotisivuilla saadaan näkymään Facebook -sivujesi päivityksiä ja kotisivuilla kävijöitä saadaan ohjattua myös Facebook -sivuillesi.

1. Mene osoitteeseen https://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box/ ja määrittele liitännäisestä haluamanlaisesi. Täytä Facebook Page URL -kenttään Facebook -sivujesi osoite ja Width -kenttään haluamasi leveys. Esimerkiksi jos liitännäinen tulee kotisivujesi sisältöalueelle ja kotisivuillasi on käytössä molemmat sivupalstat on sopiva leveys noin 450 pikseliä. Jos käytössä taas on vain vasen tai oikea sivupalsta voi liitännäinen olla hieman leveämpi, esimerkiksi 650 pikseliä. Minimileveys tälle liitännäiselle on 292 pikseliä.

2. Määriteltyäsi liitännäiselle haluamasi ominaisuudet paina Get code -painiketta.

3. Valitse yläreunasta kohta IFRAME ja kopio alla oleva koodi.

4. Siirry kotisivujesi hallintatilaan ja sivulle, jolle haluat Facebookin yhteisöliitännäisen lisätä. Muokkaa haluamaasi sisältösivua, avaa tekstieditorista html:n muokkausnäkymä ja liitä kopioimasi koodi sivuille haluamaasi kohtaan.

5. Tallenna muokkaukset ja Facebook-laatikko on ilmestynyt sivuillesi.

Avainsanat: facebook, sosiaalinen media, sisältö