HUOM! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia. Tavoitat meidät ruuhkatilanteen aikana sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Mainosbannerit TradeDoublerista

Keskiviikko 19.1.2011 - Tiina Rönnberg ja Mikko Nurminen


Monet verkkopalvelut toimivat mainosrahoituksella, eli sivuilla esitetään mainostajien mainosbannereita maksua vastaan. Myös aivan tavallisilla, yksityishenkilöiden ylläpitämillä kotisivuilla voidaan esittää mainosbannereita ja parhaimmillaan mainoksia esittämällä voi kotisivuistaan saada kelpo tulojakin. Jos kotisivuilla on vain vähän kävijöitä, voivat mainostulot tosin jäädä hyvin pieniksi.

Tavallisillekin kotisivuille voidaan liittää mainosbannereita ja saada mainostuloja esimerkiksi seuraavan palvelun kautta:

TradeDoubler

TradeDoubler on palvelu, johon periaatteessa mikä tahansa kotisivu voi liittyä ja alkaa esittämään TradeDoubleriin liittyneiden mainostajien mainoksia. Palveluun liittyminen on maksutonta ja aivan tavalliset yksityishenkilöidenkin ylläpitämät sivustot voivat kerätä mainostuloja.

TradeDoublerissa on paljon erilaisia mainostajia eri aloilta, esimerkiksi matkatoimistoja, kirjakauppoja, vakuutusyhtiöitä jne. TradeDoubleriin liittynyt kotisivu voi hakea yhteen tai yleensä useampaan mainostajan ohjelmaan. Jos mainostaja hyväksyy kotisivusi ohjelmaansa, voit aloittaa heti kyseisen mainostajan mainosten esittämisen kotisivuillasi.

Mainostajat maksavat kotisivujesi kautta tulleista kävijöistä, rekisteröityneistä käyttäjistä tai myynnistä. Palkkiomallit vaihtelevat hyvinkin paljon mainostajien välillä. Palkkio voi olla esimerkiksi 15 euroa tai 20 % syntyneestä kaupasta, 10 senttiä klikkauksesta tai 2 euroa jokaisesta mainostajan verkkopalveluun rekisteröityneestä käyttäjästä. Mainostulot kirjautuvat TradeDoubler -palveluun, josta näet lähes reaaliaikaisesti ansaitsemasi eurot ja mainosohjelmat, joista tulot ovat peräisin.

Näin liityt TradeDoubleriin julkaisijaksi

 1. Liity julkaisijaksi osoitteessa: http://www.tradedoubler.com/fi-fi/
 2. Täytä perustietosi, yhteystietosi ja sivustosi tiedot.
 3. Saat sähköpostiisi linkin jota sinun tulee klikata 15 min kuluessa.
 4. Kirjaudu TradeDoubleriin ja liitä kotisivuillesi asetukset valikosta (sivuston nimeä klikkaamalla) saatava TradeDoublerin varmistus koodi. Kotisivukoneessa koodi syötetään Asetukset-välilehdeltä löytyvään kenttään ” Vapaat otsikkokentät”.

Näin liität TradeDoubler mainoksia kotisivuillesi

 1. Etsi TradeDoublerista mainostajia, joiden mainokset sopivat sivujesi teemaan, ja hae mainostajan ohjelmaan.
 2. Kun sinut on hyväksytty ohjelmaan voit valita mieleisesi linkit ja bannerit ohjelman tiedoista.
 3. Kopioi bannerin koodi kohdasta ”Näytä koodi”.
 4. Kotisivukoneessa sinulla on useita vaihtoehtoja lisätä banneri sivuillesi, tässä pari helpointa:
  • Jos käytössäsi on banneriominaisuus, voit tehdä sen avulla uuden bannerin ja liittää bannerin koodin koodibanneri -kenttään.
  • Voit lisätä bannerin myös sisältölaatikkoon. Mene Sivujen hallinta -välilehdellä kohtaan ”Sivun asettelu ja rakenne” ja lisää sivuillesi tyhjä sisältölaatikko. Siirry sen jälkeen Sisällön muokkaukseen ja liitä bannerin koodi laatikkoon salamaikonista.

TradeDoublerin mainostajista löydät myös Kotisivukoneen ohjelman. Liittymällä siihen ja liittämällä sivuillesi Kotisivukoneen bannereita tai tekstilinkkejä, maksamme sinulle jokaisesta sivujesi kautta tulleesta Kotisivukoneen kokeilijasta ja osallistut myös erilaisiin arvontoihin.  Kotisivukone-palvelu sopii erinomaisesti pienille yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille tai vaikkapa oman lemmikin kotisivujen toteuttamiseen ja löydät ohjelmastamme bannereita kaikille näille kohderyhmille. Kotisivukoneella on toteutettu jo kymmeniä tuhansia kotisivuja ja potentiaalisia asiakkaita on vielä huimasti enemmän, joten mahdollisuutesi tienata Kotisivukoneen ohjelman avulla ovat erittäin hyvät!

Kotisivukone on lopettanut yhteistyönsä TradeDoublerin kanssa. Kotisivukoneen kumppanuusohjelman löydät jatkossa TradeTracker verkostosta:
» Lisätuloa kotisivuista TradeTrackerin kautta

 

Avainsanat: vinkit, bannerit, mainosbannerit, verkkomarkkinointi


Kommentit

1.5.2011 14:10  Laura oja

pitääkö kotisivuilla tai blogeilla tienaamiseen olla oma nettisivu vai käykö blogspotin kaltainen ilmaissivu??
jos on oma nettisivu niin voiko sen saada selville että minä juuri pidän sitä jos en itse levitä itsestäni tietoja? haluaisin säilyä netissä kuitenkkin nimettömänä

15.5.2011 11:09  Joonas Toivonen

Et säily kovin nimettömänä, jos kirjoittelet täällä kommentteja omalla nimelläsi ;) Blogspotti ei rankaise tavallisesti TD:n mainosten lisäämisestä ja AdSensenhan sinne saa lisättyä ihan sieltä valikoistakin. Vastaavasti esim. Wordpress.com ja monet muut ilmaiset blogipalvelut kieltävät mainostuksen käyttöehdoissaan.
Tienaamista voi kokeilla vaikkapa juuri blogspotilla, mutta kyllä se isompien joulukalojen pyydystäminen vaatii omat sivustonsa! :) Omankin sivuston tapauksessa henkilöllisyyden saa piilotettua tiettyyn pisteeseen saakka. Tämä kuitenkin tarkoittaa lähinnä keskimääräisiä kävijöitä, ja rikolliseen toimintaan ryhtymistä ei tietenkään kannata tällaisessakaan tilanteessa harkita :)

18.5.2012 19:58  Milka

Mainoksilla saa helposti ylimääräisiä tuloja, sekä oman sivutilan kustannukset hoidettua.

7.9.2016 1:45  Thomas

Moi.Linkki sivustolle


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini