Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Tee kotisivuistasi sosiaalisemmat

Maanantai 7.6.2010 - Tiina Rönnberg


Share napit


Olemme lisänneet Kotisivukoneeseen uuden toiminnon, joka auttaa sinua saamaan kotisivuistasi sosiaalisemmat: Share-napit! Niiden avulla kotisivuillasi kävijät voivat helposti jakaa sivujesi sisältöä ystäviensä kanssa. Yhdellä napsautuksella he voivat jakaa uutisiasi, valokuviasi tai vaikka verkkokauppasi tuotteita esimerkiksi Facebookiin, MySpaceen, Twitteriin ja moniin muihin palveluihin. Tai yksinkertaisesti lähettää vinkkejä hyvistä jutuista sähköpostitse ystävilleen.

 

Share-napit ovat siis hyvä ja helppo tapa saada lisää kävijöitä sivustollesi! Ja näin saat ne käyttöösi:

1. Valitse kotisivujesi ylläpitotilasta Asetukset -välilehti ja sieltä Share-napit.

2. Jos haluat vain aktivoida Share-napit, valitse ominaisuus, jossa haluat niiden näkyvän (Sisältösivut, Blogi, Kuva-albumi, Tuotteet ja verkkokauppa tai Uutiset) ja klikkaa "Tallenna muutokset". Valmis! Kävijät voivat nyt jakaa valitsemiesi ominaisuuksien sisältöä!3. Olemme esitäyttäneet sivulle myös kentän ”Nappikoodi”, josta voit kopioida koodin esimerkiksi sisältösivuille tai Tapahtumakalenterin tapahtumaan.  

  • Mene haluamasi sivun ylläpitoon ja siirry tekstieditoriin painamalla salamaikonia.
  • Siirry html:n muokkaustilaan tekstieditorin html-ikonista, lisää kopioitu koodi sinne ja valitse päivitä.
  •  Tallenna tekstieditorissa tehdyt muutokset ja napit on liitetty sivuillesi.

Voit kopioida Nappikoodi -kenttiin ulkopuolisten palveluiden, esimerkiksi addthis.comin tai sharethis.comin Share-nappien koodit. Voit luoda em. palveluihin profiilin, jonka avulla voit seurata jakamista. Lisää tietoa palveluista löydät niiden sivuilta.

Avainsanat: vinkit, viestintä, sosiaalinen media, share