Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Sisältö esille sisältölaatikoiden avulla

Perjantai 21.5.2010 - Tiina Rönnberg


Jos haluat nostaa ajankohtaisia asioita tai tarjouksia paremmin esiin kotisivuillasi voit tehdä sen sisältölaatikoiden avulla, jotka näkyvät kotisivujesi sivupalstassa. Sisältölaatikoilla voit myös keventää päävalikossasi olevien linkkien määrää.

Monissa Kotisivukoneen ominaisuuksissa on valmiina erilaisia sisältölaatikoita, kuten tapahtumakalenterin kalenterinäkymä, verkkokaupan tuoteryhmät, kuva-albumin uusimmat kuvat ja uutislistaus. Niiden ominaisuuksia pääset muokkaamaan ominaisuuksien omista asetuksista.

Tyhjiä sisältölaatikoita pääset luomaan ”Sivujen hallinta” -välilehdeltä kohdasta ”Sivun asettelu ja rakenne”. Muokkaussivulla voit myös määritellä ovatko kotisivujesi vasen ja oikea palsta käytössä sekä lisätä, poistaa tai siirtää sisältölaatikoita.

Sivun asettelun muokkaus

Voit siirrellä laatikoiden sijaintia myös suoraan ”Sisällön muokkaus” -näkymässä, jossa pääset myös muokkaamaan laatikoiden sisältöä Salama-ikonia painamalla.

Sisältölaatikon muokkaus

Sisältölaatikoihin voit lisätä tekstiä ja jos html-koodi on hallussa myös kuvia, linkkejä tai vaikkapa Twitter ja Facebook widgetit.

Voit lisätä niin monta sisältölaatikkoa kuin haluat, mutta kuten kotisivujen suunnittelussa yleensä, kannattaa muistaa, että liika on aina liikaa.

 

lisaa_sisaltolaatikko.jpg- - -

Edit 29.3.2011
Uusimman päivityksemme myötä voit lisätä ja poistaa sisältölaatikoita suoraan "Sisällön muokkaus" -näkymässä. 

Avainsanat: vinkit, sisältö, sisältölaatikot


Kommentit

9.6.2010 16:34  Nanti Koret

Kiitos kovasti hyvästä uudistuksesta! Otin heti käyttöön!

1.7.2011 20:27  Päivi

Miten sisältölaatikon saisi tekstin alle? Nyt saa vain oikealle tai vasemmalle puolelle. Haluaisin laittaa yhteystiedot sisältölaatikkoon sivun alimmaiseksi, siten ne näppärästi kopioituvat samalla lailla kaikille sivuille.

7.4.2016 15:44  Riikka Nieminen

Mitenhän tämä nykyään toimii. Tai siis eihän tämä toimi....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini