Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Sähköposti (FAQ)

K: Saako sähköpostia asennettua kännykkään?

V: Sähköpostin pystyy asentamaan myös matkapuhelimeen. Saapuvan postin palvelimeksi pitää silloin laittaa posti.kotisivukone.fi ja lähtevän postin palvelimen tiedot saatte omalta operaattoriltanne. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteenne kokonaisuudessaan.

Sähköpostiohjelman asentamiseksi eri matkapuhelimiin teidän tulee tutustua oman matkapuhelimenne käyttöohjeisiin.


K: Miksi sähköpostin lähettäminen ei toimi?

V: Mikäli käytätte sähköpostin lähettämiseen jotakin sähköpostiohjelmaa (esim. Outlook Express, Mozilla Thunderbird) ettekä Kotisivukoneen Webmailia (https://webmail.kotisivukone.fi), niin varmistakaa sähköpostiohjelman asetuksista, että olette laittaneet lähtevän postin palvelimeksi palveluntarjoajanne ilmoittaman lähtevän postin palvelimen osoitteen.

Käytettäessä sähköpostiohjelmaa Webmailin sijaan tulisi aina kääntyä oman Internet-yhteyden palveluntarjoajan puoleen mikäli kyse on sähköpostin lähetysongelmasta. Lähtevät postit eivät siis kulje Kotisivukoneen kautta, paitsi Webmailia käytettäessä tai jos olet ostanut meiltä lähtevän postin palvelimen (4+ALV / kk). 


K: Saapuvan postin palvelin on oikea, mutta en saa yhdistettyä. Miksi?

V: Tarkista, että yhteyden salaus on pois päältä (Thunderbirdissä connection security: none, Microsoft Outlookissa Työkalut, Tiliasetukset, Vaadi suojattua salasanan vahvistusta kirjauduttaessa ruksi pois ja Käytä salattua yhteyttä: Ei mitään)

Tarkista myös, että käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein. Käyttäjätunnus on koko sähköpostiosoite ja salasana on sähköpostin salasana, ei kotisivujen salasana.


K: Mistä pääsen muuttamaan sähköpostini asetuksia? Salasana, edelleenohjaus, lomavastaaja jne...

V: Sähköpostin asetuksia pääsee muokkaamaan postinhallinnasta osoitteessa https://posti.kotisivukone.fi. Kirjautukaa sisään seuraavilla tiedoilla:

  • Käyttäjän laatikko: sähköpostiosoitteenne alkuosa (ennen @ -merkkiä)
  • Verkkotunnus: sähköpostiosoitteenne loppuosa (@ -merkin jälkeen)
  • Salasana: nykyinen sähköpostin salasana

Täältä pääsette asettamaan sähköpostin edelleenohjauksen, lomavastaajan ja uuden salasanan. Tallentakaa muutokset klikkaamalla "Muokkaa laatikkoa" ja kirjautukaa lopuksi uos klikkaamalla "Poistu"-linkkiä.

» Lue lisää postinhallinnasta