Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Janne / KotisivukoneKotisivukone päivitetty (2.6.2014)2.6.2014 15:58
Kotisivukone on jälleen päivitetty. Alla lista päivityksessä tulleista uudistuksista, parannuksista ja korjauksista.


​- Mahdollisuus muuttaa maksu- ja toimitustapojen järjesteystä verkkokaupan asetuksista vetämällä ja pudottamalla riviä (Drag and drop)

- Mahdollisuus lisätä online-maksutapoja suoraan verkkokaupan hallinnasta.

- Mahdollisuus nimetä online-maksutavat haluamallaan tavalla.

- Klarna Checkout (Lisätietoa Klarnan sivuilta https://klarna.com/fi/).

- Verkkokaupan luoman laskun nimi muutettu alkamaan sanalla ?Lasku?. Aikaisemmin lasku nimettiin alkamaan sanoilla "Kotisivukone_lasku".

- Uudistettu aloitusnäkymän oikean sivupalstan komponenttivalikon ulkoasu sekä parannettu sisällön komponenttien muokkaustoimintoja ja grafiikkaa. Muutoksen jälkeen komponenttien muokkaaminen on mahdollista vain kun oikean puolen sivuvalikko on auki.

- Uudistettu päävalikon hallinnan ulkoasua sekä parannettu valikoiden muokkaustoimintoja ja grafiikkaa.

- Korjattu vika, jossa Klarna-maksutavan käyttö kieliversiosivuilla ei ollut mahdollista.

- Korjattu vika, jossa joissakin tapauksissa online-maksuissa näytettiin maksutapana "Ei määritelty"

- Korjattu vika, jossa sivuston hallinnan yhteystietojen päivitysikkunan Y-tunnus -kenttä oli pakollinen tieto vaikka käyttäjä merkkasi kohdan "Minulla ei ole y-tunnusta tai ALV-tunnusta".

- Korjattu vika, jossa perinteisen sivun body-tagi sisälsi vain numerollisen class-arvon.
Nyt class-arvo esitetään esimerkiksi muodossa "singlepage3" (Olennainen tieto käyttäjille, jotka tekevät räätälöityjä sivustoja muokkaamalla css-tiedostoa)

- Jos verkkokauppa ei ole ALV-velvollinen, ei verkkokaupan luomassa laskussa näytetä tekstiä "ALV rek"

- Mahdollisuus poistaa saman niminen kansio tiedostoselaimesta roskakoriin, vaikka roskakorissa olisi jo ennestään saman niminen kansio.

- Hallintapuolen päävalikon "Sivujen hallinta" -linkin alavalikkoon lisätty ?Ylläpitäjien hallinta? -ominaisuus niille käyttäjille, joilla sitä ei aikaisemmin näkynyt.

- Korjattu ongelma, jossa aloitusnäkymän ilmoitukset saattoivat näyttää ilmoituksen esimerkiksi kahdesta uudesta tilauksesta, vaikka uusia tilauksia oli todellisuudessa vain yksi.

Tuukka SimonenRe: Kotisivukone päivitetty (2.6.2014)3.6.2014 18:33
Koskas saisitte alvit siten, että avoimen alvikentän sijaan voisi valita ainoastaan alv-ryhmän (0/10/14/24) ja että myyntiraportista saisi myynnit alv-kannan mukaan ulos?

Ollaan kohta 7000 tilausta kirjattu kirjanpitoon yksitellen, koska raporteista ei ole mitään iloa, jos ei pysty myyntejä erittelemään alv-kantojen mukaan. Palvelu on muuten hyvä ja toimiva, mutta vaatii aika paljon ylimääräistä työtä tuon takia.

Olen sanonut asiasta aika monta kertaa vuosien mittaan, ja tällaisen pitäisi olla jokaisen alv-velvollisen asiakkaan perustarpeissa, joten en varmasti ole ongelmani kanssa yksin.

Janne / KotisivukoneRe: Kotisivukone päivitetty (2.6.2014)3.6.2014 18:59
Hei Tuukka,
olet oikeassa! Tämä tulee toteuttaa Kotisivukoneeseen. Tästä on tehty jo suunnitelma, mutta toteutamme tämän samalla kun teemme muita parannuksia verkkokauppaan ja myös raportteihin. Koitamme saada tämänkin tehtyä alkusyksystä. Sitä aikaisemmin emme ikävä kyllä kerkeä tätä tekemään.

Vesa OrhalaRe: Kotisivukone päivitetty (2.6.2014)3.6.2014 19:53
Heippa!

Koska tulee mahdolliseksi muuttaa verkkokaupan URL osoitteet selkokielisiksi? Nykyisillä osoitteilla ei pääse Googlen luonnollisissa hauissa koskaan kovin korkealle. Tämä on hyvin merkittävä ongelma kilpailtaessa muiden verkkokauppojen kanssa.

Janne / KotisivukoneRe: Kotisivukone päivitetty (2.6.2014)3.6.2014 21:48
Hei Vesa,
myös tuo asia on suunnitteilla. Suunnitelmissa on tuoda selkokieliset osoitteet kaikkiin ominaisuuksiin. Ajankohta tälle muutokselle on myös syksyn/alkutalven puolella.

Pirjo KorpiRe: Kotisivukone päivitetty (2.6.2014)4.6.2014 9:42
HEI.
Kun näitä muutoksia tehdään niin tuleeko ne automaattisesti kaikille vai pitääkö sivut itse jotenkin päivittää?

Janne / KotisivukoneRe: Kotisivukone päivitetty (2.6.2014)4.6.2014 14:10
Hei Pirjo,
kaikki Kotisivukoneen muutoksen tulee automaattisesti saataville, joten Kotisivukonetta ei tarvitse päivittää millään tavalla, vaan me päivitämme koko järjestelmän.

Tietenkin on tapauksia, joissa esimerkiksi perusominaisuuteen tai ominaisuuteen lisätään jokin uusi toiminto, joten tällöin pyrimme tuomaan sen mahdollisuuksien mukaan Kotisivukoneeseen niin, että asiakkaan täytyy itse kytkeä uusi toiminto päälle ominaisuuden asetuksista.

RaneRe: Kotisivukone päivitetty (2.6.2014)5.6.2014 11:06
Hei,
Toiveissa olisi vielä saada maksu- ja toimitustavat linkkautumaan yhteen. Jos haluaa saada vaihtoehdon, että yli sadan euron toimituksista ei peritä maksu- eikä toimituskuluja, on ne rakennettava ensin toimitustavaksi ja sitten maksutavoille (paytrail, postiennakko) merkattava arvoksi 0 euroa. Tämä aiheuttaa ongelman eli asiakas voi valita esim. toimitustavaksi postiennakon ja maksaa laskun Paytrailin kautta.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: