Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Janne / KotisivukoneKotisivukone päivitetty (Viikot 13 ja 15)14.4.2014 14:14
Kotisivukone päivitettiin kahdessa osassa viikkojen 13 ja 15 aikana. Ensimmäinen päivitys tehtiin 27.3. ja toinen päivitys 7.4.

Tämänkertaisissa päivityksissä keskityttiin pääasiassa verkkokaupan kehittämiseen, jossa mukana paljon toivottuja uudistuksia, parannuksia ja korjauksia.

***

VERKKOKAUPAN UUDISTUKSET

Alv-merkinnät
- Verkkokaupan eri vaiheisiin, kuten mm. rekisteröityneiden asiakkaiden tilaushistoriaan ja tilausvahvistusähköposteihin lisättiin yksittäisten tuotteiden alv-merkinnät sekä hintojen esittämistä on selkeytetty.

Yritys- ja y-tunnus kentät
- Lisätty verkkokaupan ostosprosessin Tilaajan tiedot-lomakkeeseen kaksi uutta kenttää; yritys ja y-tunnus. Nämä uudet kentät on oletuksena piilotettu.

Vaihtoehtoinen toimitusosoite
- Lisätty verkkokaupan ostosprosessin Tilaajan tiedot-sivulle mahdollisuus vaihtoehtoiseen toimitusosoitteeseen. Tämä mahdollistaa asiakkaan tilata tuote muuhun kuin tilaajan osoitteeseen.

Tilaajan tietojen muokkaus
- Mahdollisuus muokata tilaajan ja vaihtoehtoisen toimitusosoitteen tietoja verkkokaupan tilausten hallinnasta, kuten esimerkiksi osoitetietoja yms.

Verkkokaupan lasku
- Lisätty verkkokaupan laskuun pakollisia tietoja. Lisättyjä tietoja ovat mm. yrityksen postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, y-tunnus sekä maksuaika/eräpäivä.
- Lisätty verkkokaupan laskuun alv-erittely yksittäisistä tuotteista.
- Toteutettu mahdollisuus lähettää verkkokaupan pdf-lasku asiakkaalle verkkokaupan tilauksenhallinnasta. Asiakkaalle lähtevän yleisen viestin voi määrittää verkkokaupan asetuksista.
- Pieniä muutoksia verkkokaupan laskun ulkoasuun ja tietojen asetteluun.
- Toteutettu mahdollisuus luoda lasku uudelleen verkkokaupan hallinnasta.

Verkkokaupan pakkauslista
- Pieniä parannuksia verkkokaupan lähetteen ulkoasuun ja tietojen asetteluun.
- Toteutettu mahdollisuus luoda pakkauslista uudelleen verkkokaupan hallinnasta.

Tuotteiden poistaminen
- Toteutettu mahdollisuus poistaa tuotteita Loppuvat tuotteet ja Loppuneet tuotteet -listoilta.

Verkkokaupan seurantakoodi
- Mahdollisuus lisätä verkkokaupan kiitossivulle verkkokaupan seurantakoodi.VERKKOKAUPAN KORJAUKSIA JA PIENIÄ PARANNUKSIA

- Eri kategorioihin linkitettyjen tuotteiden tilausongelma korjattu. Jos verkkokauppa oli auki kahdella eri välilehdellä ja molemmissa välilehdissä tehtiin tuotevalintoja ja toimitustapavalintoja, tuli joissakin tapauksissa hallinnan tilauslistalle eri loppusummat kahteen eri paikkaan.

- Korjattu on ongelma, jossa satunnaisesti hallinan tilauslistalla näytettiin sama tuote kaksi kertaa.

PayPal-maksutapaan tehty parannuksia ja turvatarkastuksia. Tämä estää huijaustilausten läpimenemisen.

- Verkkomaksujen ongelma korjattu, joka aiheutti harvoin ja satunnaisesti tilanteita, että maksutapaa ei näkynyt tilausten hallinnassa. Tällöin maksutavan tilalla oli teksti "Maksutapaa ei määritelty".

- Verkkokaupan kampanjakoodin tekstiä informatiivisemmaksi. Uusi teksti "Etusi -xx,xx % alennukseen oikeuttavien ostosten kokonaissummasta". Aikaisempi teksti oli: "Etusi -xx,xx % ostosten kokonaissummasta".

- Korjattu ongelma, jossa tuoteryhmien ja tuotteiden järjestyksen muuttaminen ei onnistunut jos nimi sisälsi erikoismerkkejä.

- Verkkokaupan asiakastiliin tallennettu puhelinnumero siirtyy nyt automaattisesti tilausprosessin Tilaajan tiedot -sivun puhelinnumero-kenttään.

- Korjattu ongelma, jossa verkkokaupasta ladattu tuotteiden Excel-tiedosto viottui, jos tuotteen kuvausteksti oli liian pitkä.

- Korjattu asiakastilin tilinluomisen jälkeen lähetettäviä automaattisia viestejä enemmän informatiivisemmiksi.

- Korjattu ongelma, jossa sivujen tilausprosessin yhteenvetosivulla tilaajan etunimeä ei näkynyt.

- Jos asiakas on määritellyt, että verkkokauppa käyttää omia tuotenumeroita, näkyy tämä sama logiikka nyt myös verkkokaupan hallinnassa.

- Jos toimitus ja maksutapojen asetuksiin ei ole annettu summaa, ei summia näytetä myöskään "Maksu- ja toimitustapa" -sivulla.MUUT KORJAUKSET JA PARANNUKSET

- Korjattu ongelma, jossa postituslistan uuden HTML-pohjan tallennus ei onnistunut.

- Korjattu ongelma, jossa päävalikon muokkaukkausnäkymän sivun lataus kesti kohtuuttoman kauan jos päävalikko sisälsi paljon linkkejä.

- Korjattu ongelma, jossa komponenttisivun bannerin linkin lisääminen lisääminen ei onnistunut.

- Korjattu ongelma, jossa sisältöeditorin pitkä polku pakotti editorin leveyden leveämmäksi kuin sivun pääpalstan leveys.

- Korjattu ongelma, jossa ulkoasun muokkauksessa tehdyt muutokset eivät tallentuneet oikein ja css-tiedosto hajosi.


Terveisin,
Kotisivukoneen tuotekehitys

AriRe: Kotisivukone päivitetty (Viikot 13 ja 15)14.4.2014 23:42
Moikka,

Kiitos kattavasta päivityspaketista.

Mitä tämä parannus tarkoittaa:

"Verkkokaupan seurantakoodi
Mahdollisuus lisätä verkkokaupan kiitossivulle verkkokaupan seurantakoodi."

Mikä on "kiitossivu" ja mistä tuollainen seurantakoodi tulee/ mihin tätä voi käyttää?

Janne / KotisivukoneRe: Kotisivukone päivitetty (Viikot 13 ja 15)15.4.2014 21:38
Hei Ari,
verkkokaupan seurantakoodilla voidaan seurata tehokkaasti verkkokaupan tuottavuutta ja verkossa tapahtuvien tavoitteiden saavuttamista. Tulokset auttavat mm. löytämään parhaat mainoskampanjat ja tuottavimmat hakusanat.

Verkkokaupan seurantakoodin saa esimerkiksi ilmaisesta Google Analytics -ohjelmasta. Lisää tietoa seurantakoodista Analyticsin ohjesivuilta https://support.google.com/analytics/answer/1009612?hl=fi

Pirjo KorpiRe: Kotisivukone päivitetty (Viikot 13 ja 15)30.4.2014 11:05
Hei
Mikä tuo kiitossivu on? Minuakin kiinnostaa.

Miten tuon seurantakoodin saa sivulleen. Tuo linkki ei johtanut minulla mihinkään enkä ymmärrä muutenkaan noita juttuja. Voisiko joku auttaa sen laittamisessa.

Kiitos etukäteen.

AllenCarr.fiRe: Kotisivukone päivitetty (Viikot 13 ja 15)1.5.2014 23:13
Myös kiinnostaa tuo koodi asia. Onko se sama koodi, jolla seurataan muuten omaa sivua? Siis se joka on lisätty jo sivuston asetukseen, jotta Analytics pystyy seuraamaan liikennettä vai onko koodi erilainen? En myöskään ymmärrä kyseistä ohjetta.

Lisäsin kuitenkin juuri kokeeksi sen saman koodin verkkokaupan asetuksiin ja katson tuleeko siitä mitään tuloksia ;)

Janne / KotisivukoneRe: Kotisivukone päivitetty (Viikot 13 ja 15)5.5.2014 7:26
Hei,
pahoittelen käyttämäni termistön sekavuutta :)

"Valmis"-sivu / "Kiitos"-sivu on se sivu, joka näytetään asiakkaalle verkkokaupan tilauksen jälkeen. Eli tällöin tilausprosessi on suoritettu loppuun.

Seurantakoodin "Valmis"- / "Kiitos"-sivulle saa verkkokaupan asetuksista: "Verkkokaupan yleisasetukset" > "Verkkokaupan tulosseurantakoodi"

Verkkokaupan seurantakoodi ei ole sama koodi kuin sivuston seurantakoodi. Tämä verkkokaupan seurantakoodi on täysin erillinen koodi ja se tulee asettaa vain "Valmis"- / "Kiitos"-sivulle.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: