Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

PäävalikkoPäävalikosta linkki pois11.12.2019 13:33
Hei,

Onko mahdollista "jäädyttää" päävalikon otsikko siten, että se ei sisällä linkkiä ollenkaan, vaan otsikon päälle hiiren viedessä avautuu alavalikko ja alalinkkejä painaessa pääsee alalinkkisivuille?

Minulla on esimerkiksi yrityksen nimi yhtenä päävalikon otsikkona ja haluaisin, että kun päävalikon päälle vie hiiren, ilmestyy alavalikko "tietoa yrityksestä" ja "yhteystiedot". Optimaalisessa tilanteessa yrityksen nimeä painamalla ei tapahtuisi siis mitään ja se ei siis sisältäisi linkkiä laisinkaan, eli kursori ei muuttuisi sormeksi otsikon päälle hiirtä liikuttaessa.

Kim / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Päävalikosta linkki pois11.12.2019 15:02
Hei,

Päävalikon muokkauksessa "Päävalikon rakenne" näkymässä kun klikkaa muokattavan linkin "Linkin kohde" kohdasta "Kirjoita osoite" painiketta ja tekstikenttään laittaa # -merkin, niin tällöin linkki ei ohjaa mihinkään.

PäävalikkoRe: Päävalikosta linkki pois11.12.2019 15:21
Hei,

Kiitos pikaisesta vastauksesta! Sain päävalikon otsikon nyt siten, että se ei ohjaa mihinkään, mutta otsikon päälle hiiren laittaessa kursori muuttuu "sormeksi". Tätä ei illmeisesti pysty muuttamaan siten, etttä kursori pysyy nuolena, jos hiiren siirtää otsikon päälle?Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: