Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Seppo JärvinenFonecta rahastaa Kotisivukoneella14.1.2019 16:38
Peruutin heti Kotisivukoneen tilauksen. Kotisivu ei toiminut ollenkaan, vaan hävitti kuvat ja tekstit bittiavaruuteen. Peruutin välittömästi tilauksen. Tänään kuitenkin kolahti postilluukku ja siellähän oli yli 70 euron lasku olemattomasta, Olen nyt lähettänyt kaksi viestiä, mutta vastausta
ei kuulu. En aio maksaa olemattomasta, vaan otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Eikö Fonectassa lueta viestejä ollenkaan, vaan rahastetaan. Ihmeellisiä selityksiä tuli, että kaikki sivut tullaan uudistuksen yhteydessä poistamaan. Odotan pikaista vastausta.

Heikki / KotisivukoneRe: Fonecta rahastaa Kotisivukoneella15.1.2019 17:41
Heippa Seppo!

Tässä menevät nyt tuotteet sekaisin.

Olet kyllä ollut asiakkaana Fonectalla, mutta et ole käyttänyt Kotisivukonetta. Vaan sen sijaan olet tehnyt sivut Tee Itse -kotisivut-nimisen tuotteen avulla. Tuo on tyystin erillinen kotisivutuote meillä. Ja tämä tuote (Tee Itse -kotisivut) tosiaan on poistumassa käytöstä tämän kuun lopussa ja korvataan toisella tuotteella kokonaan.

Mutta kävin kyllä katsomassa viestihistoriaa, ja sinulle on esim, tänään kollegani vastaillut. Nämä vastaukset ovat tulleet sinun Gmail-osoitteeseen. Ja näyttäisi, että kaikki on ok peruutuksen osilta.

Harmi, että tuo tuote ei sinun tarpeisiin sopinut. Voit toki kokeilla, että miten homma onnistuu Kotisivukoneen avulla. Meillähän on maksuton 14 vuorokauden kokeilujakso, jonka aikana ehtii testata, että miten homma toimii.

Jos tämä kiinnostaa, voit avata uudet sivut täältä: https://www.kotisivukone.fi/avaa-kotisivut/aloita-ilmainen-kokeilujakso

- Heikki

Thomas issakainenRe: Fonecta rahastaa Kotisivukoneella29.8.2019 14:09
Minä en itse tehnyt kotisivua kun sittä ei sannut sellainen kun olis halunut kun ei toi kone ole tarpeksi monipuolinen kuiteskin tule yli 900 euron laskuja ja payex karhu kirjeittä älkä lähettäkön nittä minulle ne ovat aihettomia ja julkaisen ne kuva karhu kirjeistä ja laskuista facebook mikäeli tee että lopetta nidden lähettäminen.:(

Terv: Thomas Issakainen.

Heikki / KotisivukoneRe: Fonecta rahastaa Kotisivukoneella30.8.2019 10:02
Moi Thomas,

Olet tilannut meiltä kotisivupalvelut vuonna 2017. Ja olet viimeksi kirjautunut palveluun myös vuonna 2017.

Et ole missään vaiheessa irtisanonut tekemääsi tilausta, joten siksi laskutus on rullannut nämä 3 vuotta. Joten myös siksi laskut ovat aiheelliset.

Suosittelen, että lähetät meille irtisanomisen tulemaan osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi, niin saat tilauksen lopetettua.

Jos palvelua ei olisi tilattu maksulliselle kaudelle, sivu olisi sulkeutunut jo automaattisesti 14 vuorokauden koejakson loppuun vuonna 2017.

- HeikkiVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: