Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Haluatko paikkakuntasi parhaiden yritysten ja palveluiden joukkoon?

Torstai 12.3.2015 - Tiina RönnbergParanna yrityksesi löydettävyyttä ja kerää positiivisia arvioita lisäämällä kotisivuillesi Osuma.fi-palvelun arviointilaatikko.

Osuma.fi on verkossa ja mobiilissa toimiva palvelu, jossa ihmiset jakavat kokemuksia eri yritysten toiminnasta; kertovat, mikä on hyvää ja mikä huonoa. Palvelun tarkoituksena on auttaa ihmisiä valitsemaan omaan tarpeeseensa paras palvelu ja myös löytämään uusia tuttavuuksia omien kotikulmiensa palveluista.

Osumasta yrityksiä ja palveluita haettaessa tulokset järjestetään sen mukaan, kuinka todennäköisesti ihmiset olisivat valmiita suosittelemaan niitä ystävilleen tai kollegoilleen. Parhaat pisteet saa siis yritys, jota asiakkaat mieluiten muille suosittelevat. Helppo tapa kasvattaa yrityksen näkyvyyttä ja arvostelumääriä Osuma.fi:ssä, on lisätä arviointilaatikko, Osuma-widget, yrityksen kotisivuille.

Tutkimuksen mukaan Osuma-widgetin nettisivuilleen lisänneet yritykset saavat keskimäärin enemmän ja positiivisempia arvioita Osumassa kuin muut verrokkiyritykset. Tyytyväiset asiakkaat kertovat kokemuksistaan mielellään, kun heitä muistutetaan asiasta yrityksen verkkosivuilla!

Parhaimmillaan positiiviset arviot Osumassa nostavat yrityksen jopa oman toimialansa ja alueensa Google-hakujen ykköseksi. Näin on käynyt esimerkiksi Osuma-widgetin kotisivuilleen lisänneelle Hiusmuotoilua Tunteella -parturikampaamolle, jonka Osuma-sivu löytyy ensimmäisenä hakutuloksena Google-haulla “Turun paras kampaamo”.

Osuma-widgetin lisääminen kotisivuille on ilmaista ja helppoa

Osuma-widget

Mene osoitteeseen www.osuma.fi/lisaa-suositukset ja kirjoita hakukenttään yrityksen nimi, jonka suositukset haluat lisätä kotisivuillesi.

Sivun oikeassa reunassa näet mallin kotisivuille lisättävästä laatikosta ja sivun alaosaan ilmestyy koodinpätkä, jonka kopioimalla saat laatikon kotisivuillesi.

Siirry seuraavaksi kotisivujen ylläpitotilaan. Voit lisätä arviointilaatikon kotisivujen sisältölaatikkoon tai sisältösivulle, joka on toteutettu perinteisellä tekstieditorilla.

Lisääminen sisältölaatikkoon:
  • Lisää kotisivuillesi tyhjä sisältölaatikko ja liitä sen jälkeen koodinpätkä laatikkoon salamaikonia painamalla. Tallenna ja laatikko on lisätty sivuillesi.
Lisääminen sisältösivulle:
  • Mene haluamasi sivun ylläpitoon. Siirry tekstieditoriin painamalla salamaikonia.
  • Siirry html:n muokkaustilaan tekstieditorin html-ikonista, lisää kopioitu koodinpätkä sinne ja valitse päivitä.
  • Tallenna tekstieditorissa tehdyt muutokset ja laatikko on lisätty sivuillesi.

Osuma.fin avulla ihmiset löytävät myös paljon tietoa, jota he eivät välttämättä muualta löydä: eri kaupunkien salatut helmet, ulkoa karut mutta sisältä kivat ravintolat, kaupat ja kahvilat, minne ei löytäisi ellei joku suosittelisi.

» Tutustu Osuma.fi palveluun
 

Avainsanat: vinkit, paikallisuus, löydettävyys