Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Lisätuloa kotisivuista TradeTrackerin kautta

Torstai 14.8.2014 - Tiina Rönnberg


Kumppanuusmarkkinoinnin eli affiliatemarkkinoinnin kautta voit liittyä helposti mainosverkostoon, jonka avulla voit saada lisätuloja kotisivuistasi. Kumppanuusmarkkinoinnissa mainostava yritys palkitsee kumppaneita, jotka ovat julkaisseet kotisivuillaan mainostajan mainoksia ja joiden kautta mainostaja on saanut omille sivuilleen kävijöitä, rekisteröityneitä käyttäjiä tai tilauksia.

Mainosten julkaisijana valitset vain kumppanuusverkostosta haluamasi mainostajat ja mainokset, kopioit kumppanilinkin kotisivuillesi ja saat palkkiota sen kautta tulleista myynneistä tai liideistä eli kiinnostuneista asiakkaista. Mainokset toimivat paremmin, jos ne kiinnostavat kotisivuillasi kävijöitä ja liittyvät jotenkin kotisivuillasi käsiteltyihin aiheisiin. Kannattaa muistaa, että kuvabannereiden lisäksi myös tekstilinkit toimivat hienosti.

Tavalliset, esimerkiksi yksityishenkilöiden tai yhdistysten, kotisivutkin voivat liittyä kumppanuusverkostoon ja saada mainostuloja esimerkiksi TradeTracker -palvelun kautta.

TradeTracker

TradeTracker on kumppanuusmarkkinointialalla Suomen suurin verkosto, johon mikä tahansa kotisivu voi liittyä ja ottaa TradeTrackerin kautta mainostajien mainoksia sivustollensa. Palveluun liittyminen on maksutonta ja voit osallistua vain sinun mielestäsi sopivien mainostajien kampanjoihin.

TradeTrackerissä on paljon erilaisia mainostajia eri aloilta, voit valita niistä sellaiset alat ja mainokset, jotka sinulle sopivat. Jos mainostaja hyväksyy kotisivusi ohjelmaansa, voit aloittaa heti kyseisen mainostajan mainosten esittämisen kotisivuillasi.

Mainostajat maksavat kotisivujesi kautta tulleista kävijöistä, rekisteröityneistä käyttäjistä tai tuottamistasi myynnistä. Palkkiot eli komissiot, joita voit odottaa julkaisijana, vaihtelevat eri mainostajien ja mainoskampanjoiden mukaan kuin myös sen mukaan, miten kiinnostava kampanja on sivuilla kävijöillesi. Jotkin kampanjat voivat tarjota komission pohjautuen myynteihin tai liideihin, toiset voivat tarjota komission jokaisesta kävijästä (klikkauksesta).  Kunkin mainostajan tarjoaman palkkion näet hallintatilasta mainostajan omalta sivulta. 

TradeTracker tarjoaa julkaisijoille reaaliaikaisen näkymän, jonka avulla voit seurata ansaitsemiasi palkkioita ja miten verkkosivustosi suoriutuu. Kattavien ja tarkkojen tilastojen avulla mainoskampanjoita voi tarkkailla ja optimoida.

» Tutustu TradeTrackeriin

TradeTracker

Näin liityt TradeTrackeriin julkaisijaksi

Näin liität TradeTrackerin kautta mainoksia kotisivuillesi

  • Kirjaudu TradeTrackeriin ja liity haluamiesi mainostajien kampanjoihin. Sinun kannattaa valita sivustosi teemaan sopivia mainostajia, esim. matkailuaiheiselle sivustolle matkailumainostajia, kuten Ebookers.
  • Jotkin mainostajat haluavat hyväksyä jokaisen uuden julkaisijan ja tässä voi kestää muutamia päiviä.
  • Ota kumppanilinkkisi kohdasta "Mainosmateriaali ja työkalut" ja "Tekstilinkit" / "Bannerit"
  • Kotisivukoneessa sinulla on useita vaihtoehtoja lisätä banneri sivuillesi, tässä pari helpointa:
    • Jos käytössäsi on banneriominaisuus, voit tehdä sen avulla uuden bannerin ja liittää bannerin koodin koodibanneri -kenttään.
    • Voit lisätä bannerin myös sisältölaatikkoon. Lisää sivuillesi tyhjä sisältölaatikko ja liitä sen jälkeen bannerin koodi laatikkoon salamaikonia painamalla.

Liity Kotisivukoneen julkaisijaksi

TradeTrackerin mainostajista löydät myös Kotisivukoneen ohjelman. Liittymällä siihen ja liittämällä sivuillesi Kotisivukoneen bannereita tai tekstilinkkejä, maksamme sinulle jokaisesta sivujesi kautta tulleesta Kotisivukoneen kokeilijasta.  Kotisivukone-palvelu sopii erinomaisesti pienille yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille tai vaikkapa oman lemmikin kotisivujen toteuttamiseen ja löydät ohjelmastamme bannereita kaikille näille kohderyhmille. Kotisivukoneella on toteutettu jo kymmeniä tuhansia kotisivuja ja potentiaalisia asiakkaita on vielä huimasti enemmän, joten mahdollisuutesi tienata Kotisivukoneen ohjelman avulla ovat erittäin hyvät!

 

Avainsanat: bannerit, mainosbannerit, verkkomarkkinointi