Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Kattavat maksutavat täydentävät verkkokauppaasi

Tiistai 10.12.2013


Verkkomaksujen avulla verkkokauppasi asiakkaat voivat helposti maksaa ostoksensa joko verkkopankin kautta, laskulla tai vaikka luottokortilla. Maksutapojen valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä verkkokaupan perustamisvaiheessa, koska maksutavoilla voi olla suuri merkitys asiakkaan ostopäätökseen.

Jotta verkkomaksut voidaan kytkeä käyttöön, pitää sinun ensiksi tehdä sopimus maksutavoista. Voit tehdä sopimuksen valitsemasi maksupalveluntarjoajan kanssa, joka tarjoaa näppärästi eri verkkomaksuvaihtoehtoja yhdellä sopimuksella. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä sopimuksen jokaisen pankin erikseen kanssa.

Maksupalveluntarjoajia on monia, mutta Kotisivukoneessa toimivia maksupalveluntarjoajia - pankkien lisäksi - ovat esimerkiksi Paytrail (Suomen Verkkomaksut), Nets (Luottokunta), Klarna, Everyday, Checkout, Suomen Maksuturva ja PayPal.

Tarkemmat hintatiedot liittyen maksutapojen mahdollisiin avaus-, transaktio sekä kuukausimaksuihin liittyen löydät maksupalveluntarjoajien omilta sivuilta.


Klarnan etu Kotisivukoneen asiakkaille

Yhä useammat kuluttajat haluavat maksaa ostoksensa jälkikäteen laskulla ja laskusta on tullut nopeasti monen verkkokaupan suosituin maksutapa, joka on myös selkeästi kasvattanut kauppojen myyntiä. Jos haluat tarjota lasku- ja tilipalveluita omille asiakkaillesi, voit harkita Klarnan palveluiden käyttöönottoa. Saat nimittäin Kotisivukoneen asiakkaana Klarnan palvelut käyttöösi ilman avausmaksua! Tarjous on voimassa vain Kotisivukoneen asiakkaille 7.10. - 31.12.2013 välisenä aikana. Tilaamalla nyt voit säästää jopa 349 euroa!

Voit hyödyntää edun avaamalla palvelut tästä linkistä.


Maksutapojen aktivointi

Kun olet löytänyt sopivan palveluntarjoajan, ja tehnyt heidän kanssa sopimuksen, tarvitsemme aktivointia varten jokaisen pankin verkkomaksupainiketunnukset, tai maksupalveluntarjoajan antamat tilitunnukset. Voitte toimittaa tunnukset meille sähköpostitse asiakaspalveluumme.

Tarvitsemamme tiedot riippuvat pankista tai maksupalveluntarjoajasta ja löydät ne osoitteesta:
www.kotisivukone.fi/asiakastuki/verkkokauppa-verkkopankkimaksut

 

Avainsanat: verkkokauppa, maksutavat,


Kommentit

22.9.2014 11:33  Taneli

Suomessa tuntuu olevan kaksi vaihtoehtoa, checkout ja paytrail, joista checkout on kauppiaalle hieman halvempi.

Onko teillä kotisivukoneella näkemystä kumpi maksutapa on kauppiaan kannalta parempi?

15.8.2018 11:54  Reijo

Klarnasta on ollut meillä apua, kun asiakas saa ostokset joko laskulle tai maksaa erissä.

13.2.2019 23:29  Rizk

Melko hyvin ja monipuolisesti on tarjolla maksuvaihtoehtoja. Ja hyvä niin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini