Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Suosittele kotisivulaskusi pienemmäksi

Maanantai 18.2.2013 - Tiina Rönnberg


Kotisivukoneen suositteluohjelmassa saat hyvitystä omiin kotisivulaskuihisi suosittelemalla palvelua ystävillesi!

Kun ystäväsi avaa uudet kotisivunsa suosittelusi perusteella ja maksaa ensimmäisen kotisivulaskunsa, hyvitämme suosittelutilillesi suosittelupalkkion. Suosittelupalkkion arvo on puolet ystäväsi ensimmäisestä laskusta ja ansaitsemasi suosittelupalkkiot hyvitetään sinulle seuraavan kotisivulaskusi yhteydessä. Suosittelupalkkiota kertyy vain Kotisivukoneen kuukausittaisista käyttömaksuista, Avaimet käteen -palvelun käyttöönottomaksu tai muiden palveluiden maksut eivät kerrytä suosittelutilin saldoa.

Tässä kirjoituksessa esittelemme, kuinka suositteluohjelma toimii.

Näin suosittelet Kotisivukone-palvelua ystävillesi:

Kirjaudu sisään kotisivujesi ylläpitotilaan Kotisivukone.fi -sivuston yläkulmasta löytyvän Kirjaudu-linkin kautta

Suosittelutili-kohdan löydät Asetukset-sivun alta tai Aloitusnäkymän oikeasta reunasta.

Paina Suosittele-nappia ja täytä lomake.

suositteluohjelma2.jpg

Voit myös suositella palvelua ystävällesi antamalla hänelle asiakasnumerosi. Asiakasnumero toimii suosittelukoodina, joka täytetään kampanjakoodi-kenttään kotisivuja avattaessa. Oman asiakasnumerosi löydät kotisivujen ylläpitotilasta Asetukset -välilehden kohdasta Asetukset.

Ystäväsi maksettua ensimmäisen kotisivulaskunsa hyvitämme suosittelutilillesi suosittelupalkkion, joka on puolet ystäväsi ensimmäisestä laskusta. Suosittelupalkkio hyvitetään seuraavasta laskustasi. Suosittelupalkkiota kertyy vain Kotisivukoneen kuukausittaisista käyttömaksuista, Avaimet käteen -palvelun käyttöönottomaksu tai muiden palveluiden maksut eivät kerrytä suosittelutilin saldoa.

Kotisivujen ylläpitotilan Suosittelutili-sivulta löydät yhteenvedon suositteluistasi. Näet sieltä tiedot lähettämistäsi suositteluista, avatuista ja tilatuista kotisivuista sekä ansaitsemiesi suosittelupalkkioiden määrän.

Suosittelutili-sivulta voit tarkastella myös suositteluhistoriaasi, josta näet kenelle ja mihin sähköpostiosoitteisiin olet suositteluviestejä jo lähettänyt.

Avainsanat: vinkit