Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Onhan sinullakin jo itse päivittyvät kotisivut?

Maanantai 28.6.2010 - Tiina Rönnberg


Useissa Kotisivukoneen ominaisuuksissa on ajastustoiminto, jonka avulla kotisivujen päivitys käy kuin itsestään. Erityisen käteväksi ajastustoiminto osoittautuu varsinkin näin lomien lähestyessä, kotisivujen ei tarvitse passivoitua kokonaan, vaikka itse kirmailisikin jo kesälaitumilla.

Tasaisesti päivittyvillä sivuilla voi vahvistaa kuvaa aktiivisesta toiminnasta. Luottamusta ei herätä, jos sivujen viimeisimmistä päivityksistä on jo vierähtänyt kuukausia tai vuosia.

Uutisominaisuuden avulla voit ajastaa ajankohtaiset asiat ilmestymään tai poistumaan haluttuna ajankohtana, näin sivuille saadaan tasaisesti elämää eivätkä vanhat asiat jää sinne kummittelemaan. Esimerkiksi jos sinulla on tarjouskampanja voimassa vain tietyn ajan, voit ajastaa sen poistumaan sivuilta automaattisesti kampanjan päätyttyä. Myös lomakkeet voi ajastaa sulkeutumaan vastaus- tai ilmoittautumisajan päätyttyä.

Blogikirjoituksiakin voi kirjoitella kirjoitusinspiraation iskiessä valmiiksi varastoon ja ajastaa ne ilmestymään tasaisin väliajoin.

Kotisivukoneen avulla kotisivuja voi tietysti päivitellä mistä vain kesälomareissun varreltakin. Missä vain käytettävissäsi on tietokone ja internet-yhteys.

 

Avainsanat: vinkit