Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Lisää videoita kotisivuille

Perjantai 30.4.2010 - Helena Rebane


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja video kertoo enemmän kuin miljoona kuvaa. Sen takia näytämmekin nyt helpon tavan liittää videoita kotisivuille!

Helpoiten videon saa sivuille lähettämällä se ensin videonjakopalveluun, kuten YouTubeen tai Vimeoon. Näiden palveluiden kautta videot toimivat suoraan selaimeen latautuvan videosoittimen kautta ja toimivat käytännössä kaikilla koneilla suoraan. Vaikket olisikaan aikaisemmin käyttänyt näitä palveluita, ei syytä huoleen - palveluiden käyttö on helppoa ja nopeaa.

Avainsanat: sisältö, video, youtube


Kommentit

10.6.2013 19:18  Raija Matinpalo

Hei,

ohjeet ovat kyllä selkeitä, ihan kuvien kanssa, mutta kun itse kokeilin tuota, ei se toimikaan samalla lailla. Siis sain kyllä keltaiset laatikot siirrettyä oikeille paikoilleen, mutta tallentamisen jälkeen ne eivät muistuta minkään maailman videoita..? Onko homma niin, että jos ja kun sivuni ovat virallisesti (kahden vkon koeaika ohi ja valmiita) näkyvillä, ne näkyvätkin siellä upotettuina videoina?

22.9.2010 20:09  Hexa

Tuon avulla saa isänikin nyt tehtyä ne kotisivunsa :)

25.5.2010 3:38  https://bingo.com

Erinomainen opetusohjelma. Olen aina ihmetellyt, miten se on tehty.

7.4.2011 18:08  mitchieee10

Esittelyvideoita voi tehdä kuvakaappareilla. Eli kuvaa nauhoitetaan työpöydältä ja nuo välitekstit tehdään esim . Photoshopilla. Sitten kuvat, Videot ja muu sisältö (ja mahdollisesti ääni, jos ei videon mukana) viedään videonmuokkausohjelmaan tai esikäsittelyyn.

18.12.2011 19:10  joulu

Esittelyvideot on yleensä turhia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini