Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä Kennel Karkkarinnan

“Kotisivukoneella olen saanut tehtyä toimivat, ajantasaiset ja kivan näköiset kotisivut.”Taina Rissanen - Kennel Karkkarinnan

Kennel Karkkarinnan kotisivuilta löytää sekä tietoa että kuvia kennelin koirista, joiden kanssa harrastetaan muun muassa metsästystä ja näyttelyitä.

Taina Rissanen Karkkarinnan kennelistä kertoo, että kotisivut olivat olleet pitkään mielessä mutta tulivat ajankohtaisiksi pari vuotta sitten, kun beaglenarttu Bella astutettiin ja alkoi odottamaan pentuja. Ajatuksena oli, että kotisivujen kautta ihmiset pääsevät seuraamaan pentuja ja niiden kehitystä sivuilla sekä tutustumaan äitikoiraan ja kennelin muihin koiriin. Kotisivut ovatkin lisänneet kiinnostusta kennelin pentueita kohtaan ja kyselyitä pennuista on tullut paljon.

Taina kertoo tehneensä yhdet kotisivut vuosia sitten. Niiden tekeminen oli hankalaa eikä sivujen päivittäminen innostanut. Kotisivukoneen mainos rohkaisi kokeilemaan uudestaan ja nyt Taina kertookin, että ohjelmaan pääse nopeasti sisälle ja sitä on helppo käyttää: ”Ennakkoluulot kotisivujen käytön vaikeudesta ovat karisseet hetkessä.”

Kotisivut on Tainan mukaan myös löydetty hyvin, sivujen kävijämäärät nousevat aina näyttelyiden, kokeiden ja muiden tapahtumien jälkeen sillä kotisivut löytyvät hyvin koirien nimiä googlettamalla.

Tutustu kennelin koiriin ja toimintaan osoitteessa: www.karkkarinnan.com

 

Kennelille kotisivut? Tutustu ja kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi!