Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä Kennel Fikisha

“Kotisivujen päivitykset hoituvat nopeasti.”Mirka Tossavainen – Kennel Fikisha

Rhodesiankoiria kasvattava Kennel Fikisha toteutti kotisivut Kotisivukoneella ja on ollut tyytyväinen helposti päivitettäviin kotisivuihin.

- Kotisivukone sopii minulle, koska se on helppokäyttöinen eikä vaadi erillisiä ohjelmia koneelle vaan päivitykset hoituvat kätevästi pelkän nettiyhteyden välityksellä. Päivitykset onnistuvat siis vaikka matkalla ja eri tietokoneilla, Mirka Tossavainen kertoo.

- Kotisivujen päivitykset hoituvat nopeasti ja kuvien laitto ei vie aikaa. Kuvien koon muuttaminen on helppoa eikä tarvitse itse miettiä pikselimääriä, kun ylläpidosta voi halutessaan valita sopivan kokovaihtoehdon. Kotisivujen pito on myös edullista ja sivuja saa muokata sellaisiksi kuin haluaa.

Kennelin omista kotisivuista on hyötyä myös muille koiraihmisille ja pentujen etsijöille.
- Kotisivuillani ilmoitan mahdollisista pentueista, joista kiinnostuneet ostajaehdokkaat löytävät kuvia ja tietoa vanhemmista sekä voivat ottaa kotisivujen kautta myös yhteyttä. Myös kasvattien omistajat voivat lukea koiriensa sisaruksien kuulumisia ja näyttelytuloksia. Omien kotisivujen avulla saan mainostettua tulevia pentueita ja sivujen kautta löytyy monet hyvät kodit pennuille.

Tutustu Kennel Fikishan kotisivuihin osoitteessa: fikisha.nettilemmikki.fi 

 

Toteuta helppokäyttöiset kotisivut koirallesi tai kennelillesi. Tutustu ja kokeile ilmaiseksi!