Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä Nokian Autokatsastus

Nokian Autokatsastus

“Kotisivukoneen
käyttö on helppoa.”Janne Mäkinen - Nokian Autokatsastus Oy

Nokian Autokatsastus Oy on kotimainen katsastus- ja rekisteröintipalveluita tarjoava yritys, joka toteutti kotisivunsa Kotisivukone -palvelun avulla.

- Meillä ei ollut aikaisemmin varsinaista kokemusta kotisivujen tekemisestä, mutta Kotisivukone -palvelun käyttö on ollut helppoa ja varsin toimivaa. Se onkin ollut Kotisivukoneen yksi parhaista ominaisuuksista: eli muistuttaa meidän omaa strategiaa, KISS eli keep it short and simple, yksinkertaisesti siis, Janne Mäkinen kertoo.

- Kotisivuiltamme asiakkaamme saavat informaatiota tarjoamistamme palveluista, hinnoista, aukioloajoista ja niin edelleen. Olemme hakeneet myös työvoimaa sivuilla olevalla ilmoituksella.

- Kotisivukone -palvelun käyttö on helppoa. Ei tarvitse olla kovinkaan hyviä ATK taitoja tehdäkseen varsin toimivaa tavaraa. Palvelun parhaat ominaisuudet ovat helppous, päivitettävyys, laajennettavuus (sähköpostilaatikot esim.) ja hintataso. Joidenkin palveluntarjoajien kanssa kustannukset olisivat olleet moninkertaiset. Kotisivukoneen avulla kotisivujen tekeminen ja ylläpito on lähes hauska harrastus...

Nokian Autokatsastuksen sivuihin voit tutustua osoitteessa: www.nokianautokatsastus.fi

 

Tee helposti kotisivut yritykselle, kokeile jo tänään!