Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Janne / KotisivukoneKotisivukone päivitetty 13.8.201413.8.2014 12:43
Kotisivukone on jälleen päivitetty. Alla lista päivityksessä tulleista parannuksista ja korjauksista.


Yleiset

- Pääkuva ja yläpalkki: Logon ja tekstin asetteluihin parannuksia mobiili- ja tablettinäkymässä (Parannus)

- Mobiilinäkymän menua optimoitu niin, ettei alkuperäinen päävalikko vilahda sivua ladatessa hitailla yhteyksillä. (Parannus)

- Päävalikon muokkauksen "Lisää tiedostoon" -toiminto korjattu. Tiedoston linkittäminen Chrome-selaimella ei onnistunut (Korjaus)

- Facebook-jakoa parannettu kuvien osoitteiden osalta. (Parannus)

- Tiedostoselaimeen ja kansion salasananluomisen yhteyteen lisätty​ infoteksti, jossa kerrotaan kaikkien tiedostojen olevan julkisia ja ne saattavat indeksoitua hakukoneisiin.


Verkkokauppa

- ​Tuotetietojen tallennus / "Tallentamisen jälkeen siirry automaattisesti seuraavaan tuotteeseen" tuotteeseen sisältöeditorin toiminta korjattu (Korjaus)

- Tuotteiden dublikaatti-ongelma: "Tallentamisen jälkeen siirry automaattisesti seuraavaan tuotteeseen" korjattu (Korjaus)

- Tuotteiden linkitys kategorioihin korjattu (Korjaus)

- Klarnan Checkout: korjattu ongelma, jossa satunnaisissa tilanteissa varastosaldot eivät päivittyneet oikein (Korjaus)

- Nordean Nettiluotto-integraatio korjattu (Korjaus)

- Englanninkielisen verkkokaupan tilauslomakkeen "Address" kentän teksti korjattu. Ongelmana oli että Address-tekstin tilalla luki URL. (Korjaus)

- Englanninkielisen verkkokaupan "laskutus- ja pakkaustiedot" -asetuksien maavalikon maan valinta korjattu. Vaikka maaksi valitsi Suomen, valikko näytti tallennuksen jälkeen ?United States?. Tieto oli tallentunut järjestelmään, mutta valikko näytti sen väärin. (Korjaus)


Roskapostiviestit

- Blogin ja keskustelupalstan roskapostiongelma: Kotisivujen hallintapuolelta voidaan määritellä, onko kirjoituksen roskapostia vai ei. Järjestelmä oppii automaattisesti tunnistamaan roskapostiksi merkityt tai ei roskapostiksi merkityt viestit sen mukaan miten viestejä merkitään. (Parannus)

Päivi AhlforsRe: Kotisivukone päivitetty 13.8.20144.9.2014 12:09
Äh, ja se odottamani parannus, jossa asiakkaan puhelinnumero tallentuu myös, kun tilauket viedään exceliin - jäi edelleen tekemättä :(

Janne / Kotisivukoneen tuotekehitysRe: Kotisivukone päivitetty 13.8.20144.9.2014 14:39
Hei Päivi
Tämä päivitys sisälsi enimmäkseen kriittisimpiä korjauksia.

Tämä ilmoittamasi asia on kyllä meillä tuotekehityksessä tiedossa, mutta ikävä kyllä emme kerkeä korjaamaan kaikkia asioita samalla kertaa. Joka tapauksessa tämä puhelinnumero tuodaan exceliin myöhemmin.

TuulaRe: Kotisivukone päivitetty 13.8.20144.9.2014 19:19
Million tulee päivitys kuvien lisäämiseen. Esim. lopetetulla nettiavaimella kuvat haettiin suoraan oman koneen kansioista ja ne tallentuivat kotisivuille ja verkkokauppaan. Ei tarvittu tällaista monimutkaista erillistä tiedostoa johon välitallennetaan kuvat ja sieltä tarpeettomat kuvat poistetaan. Ainakin verkkokaupassa tämä on todella turhauttavaa kun tuotteita tulee ja menee!

Lisäksi olen jo aiemmin esittänyt toiveen että tuoteryhmiin olisi mukava valita vaihtoehto jossa tuoteryhmän tunnuskuvana olisi joku satunnainen (vaikka joka avauskerralla vaihtuva) kyseisen tuoteryhmän tuote. Tämä olisi hyvä myäs siihen saakka kun tuo ensimmäinen esitykseni kuvien lisäämisestä korjaantuu. Nyt käy niin että jos et muista tai et huomaa tarkistaa minkä kuvan olet tuoteryhmään tunnuskuvaksi laittanut niin kun tuote loppuu ja sen kuva poistetaan niin hups, samalla lähti myös tuoteryhmän tunnuskuva. Tämä ei olisi ongelma ollenkaan jos ei tuollaista erillistä tuotekuvien välitallennuspaikka olisi.

Molemmat varmaan olisivat toteutettavissa nykytekniikalla ja uskoisin että näistä on muillekin apua.

kari tammiranta Re: Kotisivukone päivitetty 13.8.201422.9.2014 10:46
Terve Janne !
Saa lopettaa kotisivut seuraavasta päivityksestä kiitos kaikesta. Olen jalaaton en pysty enää käveleen en tekeen mitään opastuksia palataan asiaan.....

Heikki / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Kotisivukone päivitetty 13.8.201422.9.2014 14:52
Moi Kari,

Lähetätkö irtisanomisen tulemaan tänne asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi. Näin saadaan sinulta suoraan viesti, koska foorumille kirjoittelu on avointa, ja saat itsekin mustaa valkoisella takaisin.

- HeikkiVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: