Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Heidi NurmiSivujen julkaisu27.2.2014 14:03
Hei,

yritin julkaista sivuja uudella ulkoasun muokkauksella (engl. versio), mutta ulkoiset sivut eivät päivity. Julkaisun jälkeen kotisivukone muuttaa pääkuvan aivan eriksi, minkä olen siihen muokkauksella valinnut. Mikä neuvoksi?


Yt

Heidi

Janne / KotisivukoneRe: Sivujen julkaisu27.2.2014 15:22
Hei Heidi,
otatko yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita samalla sivustosi osoite, niin voimme tutkia asiaa tarkemmin.

Eino NiemiRe: Sivujen julkaisu20.9.2019 11:08
Miten saan julkaistua sivuni intennetissä?
Minulla on valmista tekstiä n- 2Gt.

Heikki / KotisivukoneRe: Sivujen julkaisu20.9.2019 13:14
Heippa Eino,

Onko sinulla kotisivut meidän palvelussa? Jos kyllä, niin sivut ovat lähtökohtaisesti aina näkyvillä heti avaushetkestä alkaen. Sivut voi kyllä sulkea ylläpidon kautta, joten jos olet sen tehnyt, voit avata sivut uudelleen "asetukset" -lehden "asetukset" -osion kautta.

- Heikki

Eino NiemiRe: Sivujen julkaisu20.9.2019 16:06
Tarvitsen varmaan henkilökohtaisen avustajan ainakin alkuun, josta maksan korvauksen. Ne sivut ovat nähtävänä vielä muutaman päivän Fonectan sivuilla.' He poistavat sivut, koska minulla ei ole enää firmaa, jolla olisi veronumero. Tarvitsen nyt uuden julkaisijan. Sivut näkyvät nyt vielä osoitteessa: www.einoniemi.fi.

Heikki / KotisivukoneRe: Sivujen julkaisu24.9.2019 16:25
Heippa Eino,

Okei! Kiitos lisätiedosta.

Kotisivukone on tosiaan Fonectan tarjoama itsepalvelutuote. Eli meillä voi kyllä tehdä sivut ilman y-tunnustakin. Mutta koska kyseessä on itsepalvelutuote, meillä ei olisi harmiksi tarjota sinulle nk. henkilökohtaista avustajaa, mutta toki neuvomme sinua sivuston rakentamisen/muokkauksen kanssa.

Meidäthän tavoittaa sähköpostitse, puhelimitse, chatissa sekä näin foorumilla. Mutta tässä se taakka sinun harteilla olisi rakentaa sivut tänne meidän päähän.

Jos olet tästä kiinnostunut, niin meillä on maksuton 14 vuorokauden koejakso, jonka voit aloittaa täältä:

https://www.kotisivukone.fi/avaa-kotisivut/aloita-ilmainen-kokeilujakso

Kun saisit sivut avattua, niin pääsisit kokeilemaan, että miltä sivujenteko Kotisivukoneella tuntuu. Ja kun olet ohjelmaa käyttänyt, niin siinä välissä sitten varmasti tulisi muokkaukseen liittyen kysymyksiä mieleen, jolloin voisit kääntyä sitten meidän puoleen.

- Heikki

Eino NiemiRe: Sivujen julkaisu24.9.2019 21:15
Hei!

Kävin jo jotain kokoilemassa. Olen iältäni jo yli 80-vuoden ikäinen. Katsotaan, mitä syntyy. Olettehan te luvanneet helpata.

Terveisin Eino Niemi.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: