Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

tulevamenestyjäMitä kautta Google-mainontaa12.6.2018 17:31
Aloitetaan näin, että Fonecta soittelee joka toinen viikko ja yrittäjä tutuilla niin paljon huonoa sanottavaa, että mun rahat ei sinne mee. Sit luin tällaisenkin (https://hakukonekeisari.fi/markkinointi-huijaus/)

Aika moni yritys taitaa harrastaa tuossa Ad words mainonnassa tuota rahastusta. Miten kannattais edetä? Kannattaako lähteä tekemään itse?

Marcus / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Mitä kautta Google-mainontaa14.6.2018 13:56
Hei,

Tuossa kannattaa tehdä niin että testaat ensin itse ja tämän jälkeen tutustut sitten palveluntarjoajiin jotka tarjoavat adwords mainontaa.

Se on kuitenkin hyvä tutustua ensin itse aiheeseen ja vasta tämän jälkeen ottaa käyttööön maksulliset palvelu (jos tarve).

MikkoRe: Mitä kautta Google-mainontaa17.7.2018 16:42
AdWords-kampanjoiden teko on kannattavaa ulkoistaa ammattilaiselle, jos vain löytää luotettavan toimijan. Alalla on tosiaan valitettavan paljon suuria lupauksia, mutta teot saattavat jäädä hieman vaatimattomammiksi.

Ulkoistamisen puolesta puhuu se, että osaava toimija osaa optimoida kampanjat niin, että mainosten klikkihinta on alhaisempi. Asiakas säästää siis joko osan tai kaikki ammattilaisen perimät palkkiot alhaisempana hintana. Tämän lisäksi klikkausten teho (eli konversio) on parempi, kun kampanjat on suunniteltu paremmin. Ja isona hyötynä on tietysti se, että säästää omaa työaikaansa ja voi keskittyä leipätyöhönsä.

Jos haluat yrittää ensin itse kampanjoiden tekoa, niin keskity varsinkin siihen, että et mainosta liian laajoilla hakusanoilla. Tämä on yksi isoimpia virheitä. Yritykset saattavat siis mainostaa hakusanoilla, joiden kautta tulevat ihmiset eivät etsi sellaista tuotetta, jota yritys mainostaa. Tämä on rahan polttamista.

Terveisin,

Mikko | https://www.yritysvinkit.fi

wpRe: Mitä kautta Google-mainontaa7.12.2018 22:22
Sanoisin, että kannattaa itse opetella ad-words mainontaa. Firmat, jotka tekevät sen sun puolesta - ottavat välistä ja loppupeleissä klikeissä säästettyä etua ei näy missään. Adwords mainonta ei edes maksa paljoa ja muutamalla satasella kuukaudessa saat jo hyvää vastinetta investoinnille. Eli kävijöitä saat sivuillesi ja jos nettisivut ovat hyvät, niin saat asiakkaita.

T. WP-kotisivujen tekijä. https://www.wp-kotisivut.com/Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: