Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Seppo Korpela NokiaVerkkokauppa sivut maksavat 12000 e, kysyin..5.11.2017 22:21
Kysyin alihankintamessuilla, mitä maksaa verfkkokaupan tekeminen teidän X yrityksessä?
Kyllä voisit varata 12000 e. En kysellyt sen enempää, mutta verkkokauppaan kuului kaikkia hienouksia: Kun tavaraa lähtee hyllyltä, nähdään kokonaiskappalemäärä, laskut lähtevät saman tien - helposti.
Että etsikää rahaa...

Heikki / KotisivukoneRe: Verkkokauppa sivut maksavat 12000 e, kysyin..8.11.2017 12:18
Moi Seppo,

Tuo hinta on varmaan tyystin kustomoidulle verkkokaupalle. Eli siinä kauppa rakennettaisiin (koodattaisiin) tyystin asiakkaiden tarpeita varten. Tällöin kustannukset helposti nousevat sitten suhteellisen suuriin summiin.

Tätä räätälöintiä toki voi käyttää vain silloin, kun eivät esim. tavalliset valmisratkaisut (kuten Kotisivukone) vain taivu omia tarpeita varten. Mutta jos ihan noin räätälöityä kauppaa ei tarvitse, niin toki nämä valmisratkaisut ovat huomattavasti edullisempia.Ja sen takia yleensä hieman pienemmät toimijat pärjäävät erittäin hyvin niillä. Mutta sitten isot toimijat (esim. verkkokauppa.com), niin toki sitten käyttävät räätälöityjä palveluja.

- Heikki

RistoRe: Verkkokauppa sivut maksavat 12000 e, kysyin..13.3.2018 1:54
Kyllähän 12000 euroa kieltämättä alkaa olla aika kova hinta pienemmälle tai alkavalle yrittäjälle verkkokaupasta, vaikka olisi räätälöitykin. Tosin tuohon hintaan pitää jo saada todella pitkälle automatisoituja toimintoja ja varsin erottuva kauppa.

Hyvä lähteä pienemmästä liikkeelle ja skaalata sitten kaupan kasvaessa, olkoon sitten kotisivukone tai jokin muu ratkaisu.

Hyviä kauppoja toivottaen
Risto,
https://www.nostamo.fi

HaukiRe: Verkkokauppa sivut maksavat 12000 e, kysyin..25.11.2018 18:40
Tuo hinta on kyllä todella suuri monille pienemmille yrityksille, jotka haluaisivat perustaa oman verkkokaupan.

Tästä syystä Kotisivukoneen ja muiden vastaavien helpot verkkokauppaohjelmat / alustat ovatkin loistava ratkaisu. Näiden avulla moni ihan tavallinen yrittäjäkin onnistuu rakentamaan kivan verkkokaupan todella nopeasti ja edullisesti omalle yritykselle. Lisätietoja asiasta löytyy esim: https://e-commerceplatforms.com/verkkokauppa-halvalla-heti/

Näiden verkkokauppaohjelmien toimivuus ja niiden kaupalle mahdollistama ulkonäkö ovat kehittyneet tosi paljon viime vuosina, joten jos joskus ennen on turhautunut niiden kanssa, niin kannattaa ehdottomasti antaa uusi mahdollisuus.

HepeRe: Verkkokauppa sivut maksavat 12000 e, kysyin..28.11.2018 10:42
Verkkokauppa on kuitenkin työläs ja kestävä projekti, joten mielestäni tuo saattaa ollaa kohtuullinen hintapyyntö, riippuu tietysti minkälaista verkkokauppaa rakennetaan, muutaman vai satojen tuotteiden. Lisäksi tuo mainitsemasi "reaaliaikainen inventaario" ominaisuus ei ole vaikea luoda, mutta todella työläs jos tuotteita on paljon. Olen samaa mieltä riston kanssa skaalauksesta, pienemmästä liikkeelle ja katsotaan mikä toimii, kotisivukoneella on hyvä aloittaa.

https://luottopalvelut.fi

VerkkokauppiasRe: Verkkokauppa sivut maksavat 12000 e, kysyin..5.2.2019 21:56
Kyllä verkkokaupan perustaminen voi tulla tosi kalliiksi. Jos ei kuitenkaan ole valmis maksamaan hurjia hintoja ja haluaa perustaa verkkokaupan, joka on helppo eikä turhan kallis, niin voi hyvin harkita kotisivukonetta tai Fonectan palveluja. Me käytetään kotisivukonetta. Aika perus verkkokauppaohjelma, mutta tekee tehtävänsä, jos ei vaadi erityisominaisuuksia. Ulkomaisia verkkokauppa-alustoja löytyy useita, mutta kaikki eivät toimi Suomen markkinoilla erityisen hyvin. Osa toimii ja osa ei. Vaihtoehtoja verkkokauppa-alustoista löytyy vaikka kuinka paljon. https://www.tuotemaailma.com/Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: