Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoneen jälleenmyyjät

Tarvitsetko kokeneen, monipuolisen ja luotettavan toteuttajan kotisivuillesi? Onko sinulla jo idea sivujesi ulkoasusta ja sisällöstä? Tai haluatko ehdotuksen siitä, miltä sivusi voisivat näyttää?

Ota yhteyttä Kotisivukoneen jälleenmyyjiin!valtuutetut_jalleenmyyjat.png

Valtuutetut jälleenmyyjät

      jalleenmyyjat.png

Muut jälleenmyyjät


Valtuutetut jälleenmyyjät

valtuutettu_small.jpg"Valtuutettu jälleenmyyjä" -sertifikaatti edellyttää jälleenmyyjältä laadukasta ja luotettavaa toteutusta sekä asiakastyytyväisyyttä.

Täältä löydät tutkitusti luotettavan ja idearikkaan toteuttajan sivuillesi. Valtuutetut jälleenmyyjämme ovat käytössäsi, ole hyvä!

Neiti Sievänen

jamy_neitisievanen_t.jpgNeiti Sievänen on sysmäläinen mainosgraafikko. Kotisivukoneen avulla hän toteuttaa nettisivuja asiakkailleen ympäri Suomea.

- Kotisivukone on todella helppokäyttöinen ja mukava työkalu, jonka avulla pystyn suunnittelemaan sivut visuaalisin perustein eikä minun tarvitse opetella koodaamista. Voin tarjota asiakkailleni erittäin edullisia ja helppokäyttöisiä nettisivuja, jotka saadaan sidottua asiakkaan muuhun yritysilmeeseen sopiviksi, Maarit Sievänen kertoo.

Neiti Sieväsen toteuttamiin kotisivuihin voit tutustua täällä

Mainospaja Duunari

jamy_mainospajaduunari_t.jpgMainospaja Duunari on pienen yrittäjän kaveri, joka tarjoaa kohtuuhintaisia mainonnan suunnittelun palveluja niille yrityksille ja organisaatioille, joilla ei ole omaa graafikkoa tai varoja isompien mainostoimistojen hintalappuihin.

- Olemme erikoistuneet yritysten graafisten yleisilmeiden suunnitteluun (logot, esitteet ja käyntikortit jne.) sekä edullisiin Google-ystävällisiin nettisivuihin, jotka toteutamme Kotisivukoneella. Tekniikka tarjoaa selkeästi paketoituna juuri ne ominaisuudet ja mahdollisuudet, mitä pienet yrittäjät sivuiltaan nykyään kaipaavat, Juha Kurkikangas kertoo.

Lisätietoja Mainospaja Duunarin palveluista löydät täältä.

Idus Oy

jamy_idus_t.jpgIdus Oy on erikoistunut alkavien ja pienten yritysten yritysilmeen ja markkinointiaineiston kehittämiseen.

- Olemme jo 17 vuoden ajan suunnitelleet liikemerkkejä, sähköistä markkinointia, painotuotteita ja pakkauksia nopeasti, tehokkasti ja edullisesti. Idus on ELY-
keskusten valtuuttama asiantuntijayritys.

- Kotisivukone on osoittautunut oivalliseksi sähköisen liiketoiminnan työkaluksi ja alustaksi. Sen ominaisuudet antavat asiakkaillemme todellista lisäarvoa, koska sivuja on helppo itsekin päivitttää ja niiihin voi liittää palveluja yrityksen tarpeen ja kehittymisen mukana.

Idus Oy valittiin Kotisivukoneen vuoden 2012 Parhaaksi Kotisivukauppiaaksi!

Lisätietoja Iduksen palveluista löydät täältä.

Muut jälleenmyyjät

Kymmenet graafiset suunnittelijat ja pienet mainostoimistot ympäri Suomea käyttävät Kotisivukone-palvelua kotisivujen toteuttamiseen asiakkailleen. Tällä sivulla esittelemme muutaman kotisivujen tekijän, jotka ovat osoittautuneet taitaviksi kotisivujen tekijöiksi ja palvelleet asiakkaitaan hyvin.

Raumankarin Mainos

Tarvitsetko siistit ja toimivat kotisivut, jotka on helppo päivittää? Haluatko perustaa verkkokaupan nopeasti ja kustannustehokkaasti? Raumankarin Mainos huomioi pienten yritysten tarpeet ja budjetin laadusta tinkimättä. Haluatko tietää lisää? Ota heti yhteyttä, niin katsomme sinulle sopivan ratkaisun!

Lisatietoja Raumakarin Mainos palveluista löydät täältä.