Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Yritys ilman kotisivuja on älytöntä

Maanantai 13.9.2010 - Tiina Rönnberg


Päivittäiset asiat hoituvat nykyään kätevästi Internetissä. Laskujen maksu, lehtien lukeminen, television katseleminen ja ostosten tekeminen ovat siirtyneet nopeasti verkkoon. Päivittäisten asioiden lisäksi haemme verkosta entistä enemmän tietoa myös yrityksistä. Yhteystiedot, aukioloajat, tuotetiedot tai hinnastot – haluamme kaiken tiedon hyppysiimme heti ja vaivattomasti.

Entä jos etsimämme yrityksen tietoja ei löydykään verkosta? Yksinkertaista: yritystä ilman kotisivuja ei ole olemassa ja surffaamme kilpailijan haaviin.

Tästä huolimatta alle 70 %:lla pienyrityksistä on käytössään omat kotisivut. Tämä jos mikä on älytöntä! Haluaako yrityksesi todella tavoittaa uusia asiakkaita? Silloin kannattaisi löytyä Internetistä – sieltä mistä asiakkaasi sinua eniten etsivät!

Tiesitkö, että…

  • Internet on yleisimmin viestinnän, asioiden hoidon ja tiedonhaun väline.
  • Keväällä 2009 82 % internetin käyttäjistä ilmoitti käyttävänsä sitä päivittäin tai lähes päivittäin.
  • Peräti 86 % netin käyttäjistä ilmoitti etsivänsä sieltä tietoja tavaroista ja palveluista.
  • Omat kotisivut oli keväällä 2009 käytössä 76 %:lla kaikista vähintään viisi henkilöä työllistävistä yrityksistä, mutta pienemmän kokoluokan yrityksissä vain 69 %:lla.
  • Kotisivuja käytettiin hyvin yleisesti tuotteiden markkinointiin. 86 % yrityksistä käytti niitä nimenomaan tähän tarkoitukseen.
  • Tuoteluettelot tai hinnastot olivat kotisivuilla 37 %:lla yrityksistä ja noin 14 % yrityksistä harjoitti Internet-myyntiä.

    Lähde: Tilastokeskus

Ilmianna kotisivuton korporaatio

Oletko sinä joskus yrittänyt löytää netistä tarvitsemasi yrityksen yhteystietoja ja aukioloaikoja? Tai vaikkapa hakenut lisätietoja heidän tuotteistaan tai palveluistaan, mutta huomannut, että yrityksellä ei ole kotisivuja laisinkaan? Entä onko sinulla älytön tarve tietää yrityksestä enemmän kuin vain hakemistopalvelusta löytyvän puhelinnumeron ja yhteystietojen verran?

Jos näin on, niin tee yritykselle palvelus, ja Ilmianna tämä kotisivuton korporaatio meille. Tarjoamme yhdelle ilmiannolle kotisivut vuodeksi ja palkitsemme myös ilmiantajan 1000 eurolla!

» Osallistu kilpailuun ja vinkkaa siitä myös kaverillesi osoitteessa: www.älytöntä.fi

» Kotisivut yritykselle

 

 

Älytöntä!