Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Kotisivukoulu

Kerää klikkejä ja tienaa

Torstai 24.6.2010 - Lauri Laurila


- Verkkoliiketoiminnan edistäminen markkinoimalla kotisivuja

Verkkoliiketoiminta on laajalti mahdollista ns. affiliate marketing -ohjelmien tai suomeksi kumppanimarkkinoinnin muodossa. Kumppanimarkkinointi on tulospohjaista markkinointia, jossa saa palkkiota toteutuneiden tavoitteiden saavuttamisesta.

Käytännössä tämä on yksinkertaisimmillaan omien kotisivujen käyttöä markkinointitarkoituksessa. Potentiaalinen asiakas löytää tiensä sivujesi kautta esimerkiksi verkkokauppaan ja tekee ostoksen. Tällöin sinä tienaat palkkiota syntyneestä kaupasta. Palkkio voi olla prosenttiosuus tai jokin sovittu summa.

Jos olet yrittäjä tai yhdistys ja omaat Y-tunnuksen, voit liittyä Kotisivukoneen suositteluohjelmaan ja aloittaa tienaamisen Kotisivukoneen avulla. Suositteluohjelma on markkinointiyhteistyötä, jossa Kotisivukone palkitsee suosittelijan jokaisesta uudesta Kotisivukoneen asiakkaasta.

Saat viisikirjaimisen kampanjakoodin ja oman yksilöllisen kumppaniosoitteen (urlin) jota voit jakaa eteenpäin sähköpostitse, bannereilla tai hakusanamainonnalla.

Jokaisesta sinun kauttasi tulleesta uudesta asiakkaasta Kotisivukone maksaa 50% asiakkaan ensimmäisestä laskusta. Tämä voi olla jopa 300 euroa per asiakas.

Lue lisää ja liity mukaan osoitteessa www.kotisivusuosittelija.fi

 

Avainsanat: kumppanimarkkinointi, affiliate marketing, markkinointiyhteistyö, suositteluohjelma