Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä Decoart

“Oman toiminnan kehittyessä on hyvä, että myös nettisivut joustavat tarpeen mukaan.”Heini Mannerberg - Decoart

Decoart myy yksilöllistä, käsin maalattua sisustustaidetta Helsingin Itäkeskuksessa Kauppakartanonkadulla ja netissä. Decoartin nettikauppa toteutettiin Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisun avulla.

- Olemme olleet Kotisivukoneen asiakkaita nelisen vuotta, Decoartin toiminnan alusta alkaen. Meille oli tärkeää saada nopeasti selkeät, toimivat ja kohtuuhintaiset nettisivut pystyyn, joita voi myös itse päivittää ja muokata. Tämä onnistui Kotisivukoneen ja heidän kanssaan yhteistyötä tekevän graafikko Neiti Sieväsen kanssa. Kun sivut oli luotu, on niiden täydentäminen ja päivitys sujunut hyvin itse, Kotisivukoneen asiakastuen osaajien avustuksella, Heini Mannerberg kertoo.

- Pienyrityksessämme päätöksiä tehdään usein nopeasti. Nettisivujen pitää pysyä mukana tahdissa ja itse sivuja päivittämällä se onnistuu saman tien. Kotisivukoneella on helposti päivitettävät nettisivut ja uudet tiedot saadaan julkaistua nopeasti ja joustavasti ja se sopii meille. Arvostamme myös asiantuntevaa ja ystävällistä tukea, jota Kotisivukoneelta saa nopeasti päivityskysymyksissä tai vaikka uusien ominaisuuksien hankintaa harkittaessa.

Omat kotisivut ovat parantaneet yrityksen nettinäkyvyyttä ja asiakastiedotusta.
- Alusta asti oli selvää, että tarvitsemme omat kotisivut. Saamme uudet tuotteet, tiedotteet, kampanjat ja muun informaation nettisivuilla näkyviin ajantasaisena. Iso osa asiakkaistamme on tutustunut meihin ja valikoimaamme ensin nettisivuillamme ja tullut sitten käymään kivijalkakaupassamme. Tauluistamme valtaosa on varastossa muualla ja nämäkin tuotteet saadaan näkyviin kotisivuillamme. Nettikauppa toimii mainiosti myös tuoteluettelonamme.

Decoartille on ollut hyötyä myös monista Kotisivukoneen lisäominaisuuksista.
- Hyödyllisiä ominaisuuksia on paljonkin. Esimerkiksi postituslista on meille tärkeä viestintäväline, kun on kerrottavaa asiakkaille tai muille sidosryhmille. Kuva-albumi on myös osoittautunut suosituksi ja hyödylliseksi. Oman toiminnan kehittyessä on keskeistä, että nettisivut joustavat tarpeen mukaan. Kotisivukone kehittää kotisivujen ja verkkokaupan ominaisuuksia koko ajan ja esimerkiksi meidän tuotepäivityksemme helpottuivat suuresti, kun tuotteen pystyi liittämään useaan tuoteryhmään yhdellä kertaa.

Tutustu Deacoartin kotisivuihin ja nettikauppaan osoitteessa www.decoart.fi

 

Lisää kotisivuillesi helposti postituslista, kuva-albumi tai vaikkapa verkkokauppa – tutustu ja hyödynnä lisäominaisuudet!