Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä Kennel Bone Biter's

“Kotisivukoneella on helppoa pitää sivut ajan tasalla.”Ulla Granholm – Kennel Bone Biter’s

Kennel Bone Biter’s on kasvattanut boksereita vuodesta 1998. Kotisivujensa päivitykseen kennel on käyttänyt jo pitkään Kotisivukone -palvelua.

- Valitsin Kotisivukoneen palvelut, koska kotisivut ovat niin vaivattomat ja helpot käyttää, että tumpelompikin saa upeat kotisivut aikaiseksi. Aikaisempia kotivujani en voinut päivittää itse, koska ne olivat sen verran monimutkaiset ja tarvitsivat päivitystä varten erilaisia ohjelmia. Nyt tarvitsen vain Internet-selaimen ja voin tehdä päivitykset vaikka matkoilla, jos aihetta tulee! Kotisivukoneella on helppoa pitää sivut ajan tasalla, Ulla Granholm kertoo.

- Kotisivuni ovat saaneet hyvää palautetta, koska ne päivittyvät usein ja pysyvät näin ajan tasalla. Sivujen kautta on pentueilleni löytynyt nopeasti loistavat kodit. Kotisivujen päivitys ei aiheuta päänvaivaa, eikä vie edes paljon aikaa. Kotisivujen ulkoasuakin on helppo uudistaa, jos joku vanha sivupohja alkaa kyllästyttää. Valitaan vain uusi pohja ja taas sivut näyttävät aivan uusilta. Ilman Kotisivukoneen palvelua eivät kotisivuni olisi niin hyvät kuin ne nyt ovat.

- Olen tehnyt Kotisivukoneella myös parin yhdistyksen kotisivut ja yhteistyö Kotisivukoneen kanssa on sujunut vaivatta. Jos on tullut ongelmatilanteita tai kysyttävää uusista ominaisuuksista olen saanut niihin apua todella nopeasti, Ulla kiittelee.

Kennel Bone Biter’sin kotisivuihin voit tutustua osoitteessa: www.bonebiters.com

 

Toteuta toimivat kotisivut kennelille tai omalle eläinystävälle helposti ja nopeasti. Tutustu ja kokeile kaksi viikkoa ilmaiseksi!