Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä NST-Lappeenranta

“Kotisivukone tarjoaa meille kaikkein oleellisimman asian eli helpon päivitettävyyden.”Kari Lassila - NST-Lappeenranta

NST-Lappeenranta on salibandyn erikoisseura, joka tarjoaa laadukasta salibandytoimintaa kaiken ikäisille niin kilpailu- kuin harrastuspohjalta. Seuralle toteutettiin helppokäyttöiset ja tyylikkäät kotisivut Kotisivukoneen avulla.

- Vanhojen sivustojen ylläpito oli hankalaa ja puutteellista. Lisäksi niiden ulkoasu oli tökerö. Tultuani mukaan seuran toimintaan halusin toimivamman ratkaisun, jota yhdessä Janne Kytösalmen kanssa aloimme suunnittelemaan ja etsimään. Janne löysi Kotisivukoneen ja palvelu tuntui asialliselta, kertoo seuran kotisivujen webmaster Kari Lassila.

- Kotisivukone tarjoaa meille kaikkein oleellisimman asian eli helpon päivitettävyyden. Päivitystyö jakautuu useille seuratoimijoille ja sivustot pystytään pitämään elävinä. Eikä päivitykseen tarvita asiantuntemusta tai edes kummoista IT-kokemusta. Meillä ylläpitäjiä on 20-30 henkilöä, joskin kaikki heistä eivät toki ole niin aktiivisia. Urheiluseuraominaisuus on ehdoton palloiluseuralle. Junioreiden ottelut ja tilastot saadaan talteen ja raportoitavaksi.

- Olemme keränneet mainetta hyvistä ja elävistä sivuista. Sivusto on selkeästi NST:n informaation keskeisin jakoväline. Blogi ja keskusteluosiokin ovat toimineet hyvin ja keskustelun taso on pysynyt asiallisena.

Tutustu NST-Lappeenrannan sivuihin osoitteessa: www.nst-lappeenranta.net.

 

Tarvitsetko kotisivut seuralle tai yhdistykselle? Kotisivukoneella onnistut.