HUOM! Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia. Tavoitat meidät ruuhkatilanteen aikana sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Asiakasesittelyssä Tahto & Keino

"Kotisivukone on mainio, se on
selkeä ja hyvännäköinen." Amanda Suonvieri – tahtokeino.fi

Pääkaupunkiseudulla toimiva Tahto & Keino suunnittelee ja toteuttaa kotien sisustus- ja pihamuutoksia sekä stailaa ja valokuvaa unelmalookeja.

Tahto & Keino on ollut Kotisivukone-palvelun asiakkaana jo vuodesta 2009. Amanda Suonvieri, nainen Tahto & Keinon takana, päätyi Kotisivukone-palvelun asiakkaaksi vertailtuaan eri vaihtoehtoja. Amanda kiittelee kilpailukykyistä hintaa, toimivaa asiakaspalvelua ja sivujen muunneltavuutta. Kotisivukone on ollut myös yllättävän helppo:
– Koska olen pienyrittäjä, Kotisivukone oli minulle paras valinta. Kaikki sujuu kuin tanssi ja saan keskittyä olennaiseen, Amanda kertoo.

Helposti omannäköistä

Amandalle oli alusta asti itsestäänselvää, että Tahto & Keino tarvitsee omat kotisivut.
– Ollakseen vakuuttava yrityksellä täytyy nykyään olla omat nettisivut. Jos yritys ei ole entuudestaan tuttu, kotisivujen tulee olla vakuuttavat, selkeät ja hyvännäköiset, Amanda kuvailee. Siksi Amandalle olikin tärkeää valita palvelu, jonka kautta sivuista saa helposti omannäköiset.

Tietoa Tahto & Keinon kotisivuista

Osoite: tahtokeino.fi
Tyyppi: yrityssivusto
Kotisivukoneella vuodesta 2009.

Tee helposti kotisivut yritykselle, kokeile jo tänään!