Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Käyttäjäe-laskut11.11.2016 15:20
Minkätakia Kotisivukoneen laskuja ei voi saada e-laskuna? Olen tämän syyn takia jo hyvin lähellä sopimuksen irtisanomista...

Heikki / KotisivukoneRe: e-laskut11.11.2016 15:59
Moikka!

Meillä ei tällä erää vain valitettavasti laskutusvaihtoehdoista löydy yksityisasiakkaille tätä e-laskutusta. Yritykset toki saavat meiltä verkkolaskua, kunhan on vain olemassa OVT-tunnus. Mutta verkkolaskun lisäksi on sitten olemassa joko sähköposti- tai kirjelaskutus, jolloin myös yksityisillä on hieman vaihtoehtoja sen osilta, että miten laskun haluaa. Mutta kenties jossain vaiheessa meillä tulevassa tuo e-laskutus on. Sen mukaantuonti vain sitten vaatinee omia kehitysresursseja.

Jonkin verran toki pyyntöjä e-laskuista tulee, joten et suinkaan ole ainoa joka tämän asian kanssa painii.

- Heikki

Toinen käyttäjäRe: e-laskut26.2.2017 18:22
E-laskut on saatava tai siirryn pian toisen palveluntarjoajan käyttöön. Ilman e-laskua on mahdotonta olla, sillä jos sähköpostitse tullut lasku syystä tai toisesta jää huomaamatta niin teiltä ei tule muistutukset/vaatimukset sähköpostilla vaan kirjeenä, vaikka laskut pyydetty sähköpostitse. Tämä johtaa siihen että jos eka lasku jonnekin häviää niin maksu todellakin viivästyy pitkään ja tulee ylimääräisiä maksuja! Miksi väkisin lähetätte paperilaskuja vaikka toive on sähköposti.

Taina / KotisivukoneRe: e-laskut27.2.2017 9:52
Moikka,

Maksumuistutukset lähetämme tosiaan vain kirjeenä ja valitettavasti muistutuksia emme pysty lähettämään sähköpostilla.

Tässä tosiaan olemme hieman jäljessä ja toivotaan, että saamme E-laskutuksen jossain vaiheessa käyttöön myös kuluttajille.

- Taina

werkostomarkkinointiRe: e-laskut29.3.2017 21:33
Taina käytätkö jatkossa oikeaa sanamuotoa.

eli se kuuluisi näin.

TässäKIN tosiaan olemme hieman jäljessä ja toivotaan, että saamme E-laskutuksen jossain vaiheessa käyttöön myös kuluttajille.

Ei mulla muuta smarticippiiä ootellessa luvatiin maaliskuun loppuun mennessä onhan tässä tietty vielä aikaa.

Hyvää kevättä koko FONECTAN tehotiimille.

AriRe: e-laskut4.10.2017 11:22
Vahvasti samaa mieltä, e-lasku on web maalimassa defacto ja tätäpäivää.Ensimmäinen helpottava askel olisi, että edes viitenumero pysyisi samana jolloin laskun voisi laittaa toistuvaismaksuna.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: