Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

VerkkokauppiasTilausvahvistuksia ei tule8.11.2015 13:26
Hei, asiakas ilmoitteli sähköpostilla ettei ole saanut tilausvahvistusta tänän tekemästään tilauksesta. Kun tarkistin tilauksia niin en ole itsekään saanut perjantain klo 15.33 jälkeen tulleista tilauksista minkäänlaista tietoa omaan sähköpostiini. Missä vika? Haittaa liiketoimintaa kuten asiakkaan ihmettelystä varmaan arvaattekin.

Annesamoja ongelmia8.11.2015 18:31
Lauantain 7.11 tilauksista ei tullut ilmoitusta sähköpostiimme. Ainoastaan ilmoitus laskulla ostosta/hyväksymisestä (ei siis tietoa kuka/mitä ostettu). Sekä lauantaina tehty yksi tilausilmoitus tuli vasta tänään iltapäivällä. Aikamoinen viive etten sanois? Ironista kyllä, mutta olin verkkokauppakoulutuksessa menneellä viikolla ja kuulin monen irtautuneen kotisivunkoneesta ongelmien takia.

VerkkokauppiasRe: Tilausvahvistuksia ei tule8.11.2015 19:48
Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa että tänä vuonna Kotisivukoneella on kuitenkin mennyt toiminta parempaan suuntaan. Virheiden ja vikatilanteiden määrä on vähentynyt viime vuodesta ja tässäkin tapauksessa vika on todennäköisesti heidän käyttämässään sähköpostipalveluntarjoajassa. Tietysti saisivat rahalla laadukkaamman palveluntarjoajan mutta onneksi näitä vikoja ei nykyisellään hirveän usein tule.

En saanut puuttuvasta tilausvahvistuksesta reklamoinutta asiakasta vielä kiinni mutta ainakin itselleni pamahti tänään alkuillasta kertarysäyksellä sähköposti-ilmoitukset eilisestä iltapäivästä lähtien. Todennäköisesti sähköpostipulju boottasi palvelimensa ja jumiin jääneet viestit lähtivät sen jälkeen purkautumaan.

Kim / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Tilausvahvistuksia ei tule9.11.2015 9:21
Hei,

kotisivukoneen lähtevän postin palveluissa oli tosiaan vikatila viikonlopun aikana, joka esti mm. tilausvahvistusten lähettämisen. Tilanne on jo korjattu ja kaikkien viestien olisi jo pitänyt tulla takautuvasti kun viestijono palvelimella on purkautunut. Pahoittelumme tästä aiheutuneesta haitasta!

- Kim

Miro MäkinenRe: Tilaukset eivät kirjaudu listaan9.11.2015 13:46
Eilen 8.11 tuli kaksi tilausta sähköpostiin mutta ne eivät näy tilauslistassa??
Tilausnumerot 1271953 ja 1271918. Raportit menevät nyt pieleen...

Jan / Kotisivukone asiakastukiRe: Tilausvahvistuksia ei tule10.11.2015 8:17
Hei Miro, tarkistin noiden kahden tilauksen tilanteen ja molemmat kyllä näyttivät löytyvän verkkokaupastasi. Huomasithan, että tilaukset on tehty 7.11., mutta yllämainitusta tilanteesta johtuen tilausten sähköpostiviestit ovat lähteneet viiveellä?

EldecShopRe: Tilausvahvistuksia ei tule11.11.2015 16:44
Ilmoituksia tilauksista ei tule sähköpostiin!
Sitä en tiedä onko asiakkaat saaneet tilausvahvistuksen vaiko ei!

Heikki / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Tilausvahvistuksia ei tule12.11.2015 10:37
Moikka,

Tuossa taitaa olla ongelmana se, että Hotmail on hieman muuttanut heidän sähköpostisuodatustaan. Eli kun kaupan asetuksista määrittelee, että tilaajalle lähetetään tilausvahvari osoitteesta x, tällöinhän meidän järjestelmä toimii tämän osoitteen x puolesta, ja lähettää postia tilaajalle (jolloin viesti tulee asiakkaalle tästä osoitteesta x). Mutta taustalla oikea lähettäjä on tietty meidän oma palvelu (Kotisivukone), joka vain ilmoittaa lähettäjän osoitteeksi tuon määritellyn osoitteen x. Mutta Hotmail on näemmä muuttanut käytäntöjään siten, että enää heidän järjestelmä ei ota vastaan posteja, jos tuo toimittaja on oikeasti eri kuin lähettäjän osoite.

Tämä ongelma ei toki ole olemassa jokaisen verkkotunnuksen kohdilla, mutta esim. Hotmail sekä domain x (tässä live.fi) näemmä aiheuttaa skismaa.

Tällä erää, ennen kuin tähän saadaan ratkaisu/korjaus, voidaan tehdä siten, että luodaan vain sinulle aliasosoite (esim. tilaukset@omadomain.com), joka sitten toimii lähettävänä tahona. Ja toki tuo osoite voidaan suoraan kääntää osoittamaan siihen osoitteeseen, joka nyt toimii vahvarin lähettäjänä, jolloin oikeastaan mikään ei muutu, paitsi tuo välikäsi mitä kautta posti lentää. Ja tämä ei toki maksa mitään :)

- Heikki

werkkoRe: Tilausvahvistuksia ei tule30.11.2015 18:10
Useat asiakkaat ovat raportoineet että tilausvahvistusta ei ole tullut ja varmasti vielä useammat ei jaksa siitä raportoida.

werkkokauppaRe: Tilausvahvistuksia ei tule25.1.2016 22:04
juu ei mene tilausvahvistukset läheskään kaikille asiakkaille

Kim / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Tilausvahvistuksia ei tule26.1.2016 14:37
Hei Werkkokauppa,

voitko laittaa asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@kotisivukone.fi) tarkempaa tietoa näistä tilauksista missä tilausvahvistukset eivät ole menneet perille, niin pystymme sitten tarkemmin tutkimaan tilannetta.

- Kim

ArjaRe: Tilausvahvistuksia ei tule2.2.2016 7:30
Lomakkeet eivät välity sähköpostiin! Tekisittekö asialle jotain kiitos!
Täällä palvelussa on kyllä ilmoitus, että lomake on tullut, mutta tilaus ei ole sähköpostissa!

Olisin voinut tästä ilmoittaa vain asiakaspalveluunkin, mutta en tiedä, mistä löytäisin sähköpostiosoitteen.

SirpaRe: Tilausvahvistuksia ei tule2.2.2016 9:55
Toinenkin verkkokauppias täällä huutelee tilausviestien perään! Ei ole tullut ainakaan 1.2. klo 17.20. jälkeen tulleista tilauksista.

VaniljapisaraRe: Tilausvahvistuksia ei tule2.2.2016 10:17
Komppaan Sirpaa. Eilisen illan jälkeen ei ole sähköpostiviestejä tilauksista tullut. Vahvareiden perään ei ole vielä kukaan asiakas toistaiseksi kysellyt, joten ei tietoa ovatko ne menneet perille. Myöskin kävijälaskuri näyttäisi pysähtyneen.

NiinaRe: Tilausvahvistuksia ei tule2.2.2016 10:28
Sama juttu täällä eli lomakkeet ei välity sähköpostiin ollenkaan.

JohannaRe: Tilausvahvistuksia ei tule2.2.2016 10:58
Sama juttu täällä. Sähköposti tökkii.

Kim / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: Tilausvahvistuksia ei tule2.2.2016 11:01
Hei,

kotisivukoneen taustaprosessissa ilmenneen ongelman takia verkkokaupan tilausviestit, tilausvahvistukset ja lomakkeiden vastaukset jäivät jumiin palvelimelle, eivätkä kulkeneet perille asti. Nyt ongelma on kuitenkin korjattu ja viestit menevät perille kunhan palvelimen viestijono purkautuu pikkuhiljaa.

Pahoittelut tästä aiheutuneesta haitasta!

- Kim -

HenyRe: Tilausvahvistuksia ei tule14.6.2019 14:35
Olemme huomanneet meilläkin, että erityisesti tilausvahvistukset ovat asiakkaille erittäin tärkeitä, joten niistä kannattaa pitää huolta, että lähtee. Teen itse tilauksia kaupastamme kuukausittain ja varmistan näin sujunvan toiminnan :)

https://www.sbecommerce.fi/

AriRe: Tilausvahvistuksia ei tule13.9.2019 17:04
Hei,

Tämä sama ongelma on nyt ainakin omassa verkkokaupassani, asiakkaat eivät saa Tilausvahvistusviestejä.

IlkkaRe: Tilausvahvistuksia ei tule26.9.2019 12:54
Asiakkaat eivät saa tilausvahvistusviestejä.

VerkkokauppiasRe: Tilausvahvistuksia ei tule27.9.2019 16:54
Juu ei tule..

Heikki / KotisivukoneRe: Tilausvahvistuksia ei tule30.9.2019 15:14
Moikka!

Olkaahan yhteydessä meidän asiakaspalveluun, niin katsotaan toki mistä on kyse. Viestiä voi laittaa osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi

- HeikkiVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: