Helppoa.

Tee kotisivut tai verkkokauppa helposti itse - jopa kymmenessä minuutissa

Kokeile ilmaiseksi 2 viikon ajan

Keskustelu

Merja Haapalasopimuksen peruuttaminen6.6.2011 14:25
Hei, miten saan purettua sopimukseni kotisivukoneen kanssa. Joskus löysin teidän keskustelusivuiltanne ohjeen, että peruuttaminen täytyy tehdä kirjallisesti. Nyt en sitä enää löytänyt.Saanko osoitteen ja ohjeet siihen.
Päädyin tilaamaan uudet kotisivuni ammattilaiselta, koska teidän sivut olivat hyvin vaikeat ja epäloogiset käyttää. Omat taitoni eivät riittäneet koodauksiin ja valmiiden pohjien muuttamiseen tarpeeksi.

Heikki / Kotisivukoneen AsiakaspalveluRe: sopimuksen peruuttaminen14.6.2011 12:39
Hei Merja,

Sopimusehtojemme mukaisesti, nämä irtisanomiset pitää aina tehdä ennen uuden laskutuskauden alkamista. Jos teillä on ehtinyt jo uusi laskutuskausi alkamaan, niin tällöin irtisanominen tulee voimaan vain kun kuluvan kauden palvelumaksut ovat maksettu. Jos teillä on jo voimassaoleva (maksettu) laskutuskausi, ja haluatte irtisanoa sivunne sen aikana, niin tämä on toki mahdollista. Valitettavasti maksettuja palvelumaksuja ei palauteta.

Sivuston irtisanominen tapahtuu niin, että lähetätte meille sähköpostin osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi, jossa ilmaisette aikeenne irtisanoa sopimuksenne. Ilmoittakaa meille sivustonne osoite, sekä asiakasnumeronne siinä samalla. Saatte meiltä sitten kuittausviestin, mistä löydätte irtisanomispäätöksemme.

Pahoittelut että tällä kertaa Kotisivukone ei teille sopinut, mutta hienoa että kokeilitte palveluamme.

Terkuin,
Heikki

Leo SassiRe: sopimuksen peruuttaminen22.10.2014 13:26
Hei!

Sanon irti Raahen kiinteistölaskennan kotisivut tästä päivästä lukien
asiakas numero 100184260

Raahen kiinteistölaskenta
Pattastentie 2
92140 Pattijoki

Leo Sassi

Heikki / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: sopimuksen peruuttaminen22.10.2014 18:39
Moikka Leo,

Lähetätkö ystävällisesti meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi. Meidän pitäisi saada vahvistus irtisanomiseen sivuston pääkäyttäjältä. Tässä foorumilla kun emme valitettavast tiedä 100-prosenttisella vahvuudella kuka viestin on kirjoittanut. Ja sähköpostin välityksellä saat myös itse mustaa valkoisella takaisin :)

- Heikki

Heikki AstikainenRe: sopimuksen peruuttaminen23.1.2015 11:27
Sanon irti puhelinluettelo sopimuksen tästä päivästä alkaen.

t.Heikki Astikainen

Heikki / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: sopimuksen peruuttaminen23.1.2015 11:43
Hei Heikki,

Lähetätkö ystävällisesti meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi. Meidän pitäisi saada vahvistus irtisanomiseen sivuston pääkäyttäjältä. Tässä foorumilla kun emme valitettavast tiedä 100-prosenttisella vahvuudella kuka viestin on kirjoittanut. Ja sähköpostin välityksellä saat myös itse mustaa valkoisella takaisin :)

- Heikki

matti parikkaRe: sopimuksen peruuttaminen29.1.2015 14:52
Olemme käyttäneet kotisivukonetta monta vuotta eikä palvelun suhteen ole muuta valittamista kuin hinta , etsiskelemme halvempaa ratkaisua vähitellen

sivustomme www.alnus.fi KYSYMYS jos puramme sopimuksemme niin voiko tuota osoitetta käyttää toinen palveluntarjoaja ? ? ?

Hanna Viitaniemi-LevolaRe: sopimuksen peruuttaminen6.10.2015 19:59
Hei!

Miten pitkä irtisanomisaika on? Tätä tietoa en ihan helposti löytänyt.

Heikki / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: sopimuksen peruuttaminen7.10.2015 8:20
Hoi Hanna,

Meille riittää, että irtisanominen tule joko ennen uuden sopimuskauden alkua, tai viimeistään ennen kuin uuden sopimuskauden lasku on ehtinyt erääntyä. Ja irtisanominenhan luonnistuu siten, että lähettää meille tänne asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@kotisivukone.fi) viestiä sivuston pääkäyttäjäosoitteesta.

- Heikki

Reijo ToivonenIrtisanomisaika29.10.2015 14:52
Tuntuu käsittämättömältä jopa vuosien irtisanomisaika. Kannattaa rukata ehtoja muutoin suosittelen ettei kukaan käytä kohtuuttomilla ehdoilla olevia palveluja. Luulisi jokaisen myyjän olevan sen verran ylpeä myymästään palvelusta että näitä kiristys silmukoita ei laittaisi myyntiehtoihin

Jan / Kotisivukone asiakastukiRe: sopimuksen peruuttaminen30.10.2015 9:02
Hei Reijo, vuosien irtisanomisaikaa meillä ei kyllä ole. Kotisivujen tilauksen voi päättää aina kuluvan sopimuskauden päätteeksi. Pisin sopimuskautemme on yksi vuosi. Muut tarjoamamme sopimuskaudet ovat kolme ja kuusi kuukautta.

Jos sinulla on kotisivut Kotisivukoneella ja niiden irtisanomisen suhteen on epäselvyyttä, niin pyytäisimme olemaan yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi. Kerrotko samalla asiakasnumerosi tai kotisivujesi osoitteen?

Ritva VaittinenRe: sopimuksen peruuttaminen21.12.2016 16:45
Hei! Voiko teillä olla vaikenpaa sanoa sopimus irti.
HALUAN sanoa irti Pohjois-Karjalan puhelinluettelon pysyvästi
asiakasnumero 04006740401
t.Ritva

Kim / Kotisivukoneen asiakaspalveluRe: sopimuksen peruuttaminen22.12.2016 8:13
Hei Ritva,

tämä keskustelupalsta on tarkoitettu Kotisivukoneeseen liittyvien asioiden käsittelemiseen. Puhelinluetteloon liittyvissä asioissa tulee sähköpostiviestiä lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@fonecta.com

- Kim

Arvo SeppäläRe: sopimuksen peruuttaminen1.8.2017 21:01
ei ole yritystoimintaa ollut vuosiin

Jan / Kotisivukone asiakastukiRe: sopimuksen peruuttaminen2.8.2017 11:04
Hei Arvo, jos sinulla on Kotisivukoneella tilaus, jonka haluat lopettaa, niin kotisivujen irtisanominen hoituu lähettämällä irtisanomisviestin kotisivujen pääkäyttäjän sähköpostiosoitteesta meille osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi. Viestissä tulee ilmetä joko kotisivujen osoite tai niiden asiakasnumero. Tilauksen irtisanominen astuu voimaan irtisanomishetkellä kuluvan sopimuskauden päätteeksi.

Jindahra KraftRe: sopimuksen peruuttaminen7.7.2019 16:46
Hei;
Sanon irti tästä päivästä eli, 7.7.2019
Mutta olen jo maksannut vuoden alusta vuosimaksua, joten lunastamani oikeuksen päättymisen jälkeen ei teidän kannata mainosta enää.

Heikki / KotisivukoneRe: sopimuksen peruuttaminen8.7.2019 11:49
Heippa Jindahra,

Lähetätkö ystävällisesti meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kotisivukone.fi.

Meidän pitäisi saada vahvistus irtisanomiseen sivuston pääkäyttäjältä. Tässä foorumilla kun emme valitettavast tiedä 100-prosenttisella vahvuudella kuka viestin on kirjoittanut. Ja sähköpostin välityksellä saat myös itse mustaa valkoisella takaisin :)

Ilman tätä irtisanomisviestiä emme voi irtisanomista käsitellä.

- HeikkiVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: